torstai 20. joulukuuta 2012

VAATEKAAPIN KÄTKÖISTÄ

Aina, kun tulen kotiin Espanjasta, niin rupean tutkimaan vaatekaappiani. Minulla on kaksi vaatekaappia, iso ja pieni. Pieni on tyhjillään, kun olen maailmalla ja kun tulen kotiin vähäksi aikaa, niin matkalaukun vaatteet menee lennosta sinne pieneen vaatekaappiin. Siten pysyn kärryillä, mitkä vaatteet oli mukana matkalaukussa (toki miulla on myös listalla tavarat luetteloituna). Tosi kätevä systeemi –eikä vähiten siksi, että matkalaukun saa pois jaloista pyörimästä! 
 
Pitempien matkojen jälkeen joudun sitten senkin edestä penkomaan isoa vaatekaappia, joka on jo tavaksi muodostunut. Niinpä tälläkin kertaa rupesin tutkimaan vaatekaappia ja samalla vähän organisoimaan. Yllätyin maan perusteellisesti, mutta positiivisesti. Yllätyn kyllä aina, mutta lähinnä siksi, kun luulen jonkin vaatekappaleen hävinneen savuna ilmaan. Tällä kertaa oli kuitenkin toisin!

Löysin hameen (joka teistäkin saattaa näyttää hieman tutulta) ja housut. Siitä hameesta miulla on hämärä muistikuva. Muistan kyllä sen joskus nähneeni ja tiedän, ettei tosiaan ole miun. Olin vain ehtinyt jo unohtaa sen olemassaolon ja näköjään tarvitsin sen nenäni eteen muistaakseni sen uudestaan. Hassu minä. Mutta ne housut. Mitä ihmettä? Mysteeri. Olen ihan äimänkäkenä! Ei mitään hajua, tietoa, muistikuvaa. Eikä kukaan mukaan perheestä tuntunut tietävän näistä housuista yhtään mitään. 

Nämä on siis Columbia-merkkiset toppahousut ja tuli kuin tilauksesta näihin pakkaslukemiin! Ihan mahtavaa löytää vaatekaapin kätköistä jotain, jonka olemassaolosta en tiennyt mitään ja toisaalta jotain, jonka olemassaoloa en muistanutkaan! Kannatti taas penkoa vaatekaappia. Hih. Nyt kelpaa rallatella koko loppuvuosi!
Onko teille koskaan käynyt samoin?
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)