lauantai 29. joulukuuta 2012

JÄLJET LUMESSA

Lumeen jää jäljet, jotka kertovat jokainen oman tarinansa. Juuri siksi ne ovat niin kiehtovia. Ollessani kuusenhaussa, törmäsin mielenkiintoisiin jälkiin. Veikkaanpa niiden olevan joko suden tai ilveksen, mutta paha mennä sanomaan, kun lunta oli ehtinyt jo hieman sataa niiden päälle. Olipa mikä eläin tahansa, niin kovin kiinnostunut se näytti olevan jäniksistä.
Ja jäniksistä puheen ollen… Niiden jälkiä vasta löytyykin hurumykkänä, oli sitten metsässä taikka pihapiirissä. Tässäkin jänis on mennä viipottanut ja tainnut jopa hetkeksi istahtaa.

Jälkien lisäksi ihastelen aina luontoa. Näin upeissa maisemissa kävin hiihtämässä Tapanina.

post signature

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran kauniita kuvia :) Siis oikeita postikortti maisemia. Ei voikuin huokailla ja katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos yllättävästä kommentista! :D Maisemat on kyllä niin upeita, että kiitos niille olemassaolostaan. :)Niitä mielellään laittaa tännekin muistuttamaan luonnon kauneudesta ja moninaisuudesta. :) Vaikka osassa näkyy ihmisten kättenjälki, kuten tuo tsasouna, mutta miusta sekin oli jotenkin tunnelmallisen näköinen. Juuri tuona hetkenä, täysikuun möllöttäessä taivaalla ja lumen ympäröimänä. :)

   Poista
 2. Tällaisia kuvia katsellessa tulee rauha sydämeen ja sitä vain huokailee ja katselee ympärilleen. Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle ja otahan kuvia uuden vuoden kemuistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Joo, pitää yrittää muistaa ottaa kuvia. Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2013! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)