perjantai 9. elokuuta 2013

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ ... ♫

...mutta Espanjaan paluu lähestyy siltikin kovaa vauhtia! Edessäpäin on taas matka Espanjaan, paluu toiseen kotiini. Miulla on jo tietenkin lentolippu. Lento Helsingistä Madridiin, jonne pyrähdän syyskuun alkumetreillä.

Enää vain täytyy hankkia juna-ja bussilippu, joiden hommaaminen onnistuu kätevästi netin kautta. Espanjassa liikun aina bussilla. Se on niin ihanan edullista. Kun on lippu etukäteen ostettu, niin lentoasemalla ei tarvitse kuin vain nousta bussin kyytiin. 

Tosin siinä on vaarana, että jos yhtään tulee mutkia matkaan ja ei sen takia ehdi bussiin, niin se on sitten menetetty lippu. Muistan, kun saavuin kerran Madridiin ja miun matkalaukkua ei alkanut kuulumaan. Siinä vaiheessa alkoi hikipisarat kirpoilla otsalle. Kello tikitti, bussi lähtisi ihan kohta... Onneksi laukkuni lopulta osui silmään. Joku vain oli sen jo nostanut pois matkatavarahihnalta!
Nostalgisia kuvia oikeasti vanhasta matkalaukusta. Ihan näin vanha ei miun oma matkalaukkuni sentään ole... ;)
Hirvittää jo nyt matkan kesto, kun teen kaikki auto-juna-lento-bussihärdellin yhteen syssyyn. En ole enää pitkään aikaan jäänyt yöksi välille (ellei viime talvista lasketa). Joskus olen yöpynyt Madridissa, jossa olen käynyt moikkaamassa ystävääni. Tällä kertaa on kyllä niin tiukka aikataulu, että pakko päästä Zaragozaan mahdollisimman pian. Sieltä matka jatkuu kohti Barcelonaa, josta alkaakin matkamme kohti Unkaria ja Kroatiaa. Siitä lisää tuonnempana!
 
Muita matkajärjestelyitä oli mm. uuden passin hankkiminen. Parasta oli hoitaa se nyt heti pois päiväjärjestyksestä, kun se olisi seuraavana talvena mennyt vanhaksi ja juuri silloin Espanjassa en halua yhtään ylimääräistä päänvaivaa ja rahanmenoa. 

Taas on se pelottava tunne, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Espanjan taloustilanne on todella, todella huono, mikä on tosi kurjaa. Se näkyy siellä kaikkialla. En enää jaksa katsoa uutisiakaan, kun siellä on aina huonoja uutisia. Onnekseni miulla on etätyö, joten talven aikana en todellakaan jää toimettomaksi ja minulle on tulossa jännittäviä (työ)juttuja. Täytyy elää päivä kerrallaan!

Koskaan ei tiedä mihin elämä heittää, mutta minulle koti on siellä missä sydän.
Kuva on lainattu täältä.
post signature

2 kommenttia:

  1. Voi kun kiva postaus! Minä olen samoissa fiiliksissä täällä, tänään tilattiin lentoliput ja talvi Espanjassa tuntuu taas niin kivalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi että, siullakin matka siis lähestyy. Hih, hauska sattuma, että juuri tänään ostitte lentoliput. Kannatan talven viettoa Espanjan auringon alla. :) Tuntuu ihanalta päästä kotiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)