maanantai 2. joulukuuta 2013

A LITTLE BIT ZOMBIE (komedia, kauhu, sci-fi, v.2012, 87 min.)

Pidän suuresti kaikista zombie-elokuvista. Siinä vaiheessa, kun zombie-tarinaa aletaan tehdä komediana, se ei ehkä olekaan enää niin mielenkiintoista –jos sitä ei osata tehdä taidolla.  

Ohjaaja: Casey Walker
Rooleissa: Kristopher Turner, Crystal Lowe, Shawn Roberts
Kuva on lainattu täältä.
Esittely
Steve muuttuu zombieksi, mutta ei täysin. Jotenkin hän onnistuu säilyttämään ihmisyytensä. Se vain on hieman vaikeaa, kun zombien vaistot jylläävät ja nälkä kurnii…ja kaiken lisäksi häätkin lähestyisivät.

Arvostelu
Elokuva on erilainen verratuna muihin tämän lajityypin elokuviin. Sitä ei käy kiistäminen. Valitettavasti A little bit zombie on varmasti huonoin koskaan näkemäni zombie-elokuva. Ajanhukkaa. Minuun ei iskenyt elokuvan komediallinen puoli ollenkaan. Verrattuna esimerkiksi Zombieland –elokuvaan, tämä on täydellinen floppi. Zombieland oli melkoisen hauskaa katseltavaa. Jos haluatte katsoa komediallisen zombie-elokuvan, niin katsokaa mieluummin se, kuin tämä.

Tässä oli paljon sellaista teinimeininkiä ja ikävintä oli jatkuvaan kiisteleminen. Tosi puuduttavaa katsottavaa, kun näyttelijät vain kirkuvat. Miulle elokuva oli ikään kuin yhtä samaa mössöä. Mikä teki elokuvasta kökön.

Noh, kaikista elokuvista ei vain voi tykätä ja tämä on nyt yksi niistä harvoista, joka ei iskenyt yhtään miun makuun. 
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)