perjantai 6. joulukuuta 2013

UUDET KORKOKENGÄT -8 VUODEN TAUON JÄLKEEN!

Olinkin jo kertonut, että ostin itselleni uudet korkokengät. Niinkin pitkän tauon jälkeen kuin 8 vuotta. Jätin mainitsematta, että siinä on ollut aikamoinen savotta totutellessa niiden käyttöön! Ehkä enemmän henkisesti.

En ollut tottunut ollenkaan tällaisiin kenkiin, joissa on vieläpä noin iso korko. Viime kesänä otin varovaista tuntumaa niihin ja nyt pikku pakon edessä ostin kertaheitolla omat. Edelliset oikeat korkokengät olin tosiaan ostanut juuri silloin 8 vuotta sitten, mutta en ollut käyttänyt niitä kuin kerran –ystäväni häissä. 

Korkokenkien käyttämättömyydelle on ollut monta syytä. Ne on epämukavat. Niillä saa epämieluista huomiota. On ihan eri asia käyttää niitä kaupungissa kuin maalla. Miljoona syytä. Nyt, kun miulla on omat, olen niitä myös käyttänyt.

Ostohetkellä halusin panostaa laatuun. Menin El Corte Inglésiin ja etsin mustat kivat kengät. Ongelmaksi muodostui se, että siellä oli kaksi kivaa mallia ja pohdin pitkään, kumpi on miulle. Eräs sympaattinen vanha espanjalaisrouva, joka oli myös asiakkaana kenkäosastolla, kannusti ostamaan molemmat! Siihen en sentään suostunut, vaan tein vaikean valinnan. Päädyin kuvassa oleviin. Ja kyllä näillä on kävelty! Tuntuu hienolta mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja niinkuin ystäväni totesi: "Korkonkengät lisäävät tyylikyyttä"

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)