perjantai 6. joulukuuta 2013

ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Itsenäisyyspäivä on tärkeä juttu. Silloin hiljennymme kunnioittamaan Suomen itsenäisyyttä. Itsenäisyyttä, jonka puolesta sodissa taisteltiin ja jossa myös oma ukkini oli puolustamassa maatamme.

Itsenäisyyspäivän perinteeseeni kuului pitkään Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraaminen, mutta nyt kun olen asunut ulkomailla, niin se on jäänyt. 6.12. sytytettiin kynttilöitä ja vietettiin aikaa perheen kanssa.

Tämä päivä on myös Espanjassa varsin erityinen. On juhlapäivä: Día de la Constitución Española (Espanjalaisen perustuslain päivä). Silloin joka iikka hiljentyy juhlaan kukin tavallansa.

Osallistun samalla Valokuvatorstain aiheeseen sinivalkoinen seuraavalla kuvalla. Askartelin paperijoutsenen (jossa auttoi tämä video youtubessa). Nyt hiljennyn viettämään näitä kahta juhlaa. Hyvää Itsenäisyyspäivää teillekin sinne ruudun toiselle puolelle!
post signature

6 kommenttia:

 1. Oikeaa sinivalkoista kuvassasi. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niinpä onkin! Halusin jotain sinistä, ja jotain valkoista. Oli onnea matkassa, kun löytyi noin kaunis sininen kangas. Kiitos kaunis! :)

   Poista
 2. Ihanaa itsenäisyyspäivän yötä ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Oikein rentouttavaa viikonloppua myös siulle! :)

   Poista
 3. Miten ihana idea! Oli varmasti hauskaa taitella tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, luotinkin, että sie arvaisit kuvaan liittyvän jujun. ;) Olinkin aina halunnut taitella paperijoutsenen, kivaa oli ja helppoa videon avulla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)