sunnuntai 28. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERIN 23.LUUKKU

Tänä vuonna halusin kerrankin hienostella jouluna, joten päätin ostaa uusia vaatteita. Tavallaan se oli joululahja itselleni. Vaikka halusin ostaa asukokonaisuuden joulua silmällä pitäen, niin samalla halusin löytää sellaisia vaatteita, joita voisi käyttää muulloinkin. Ilokseni löysin koko helahoidon paidasta hameeseen asti ja vielä kivat kengät, joita alunperin olin ajatellut etsiä tammikuun alennuksista.

Loppujen lopuksi kaikki löytyi suhkot helposti. Ainoastaan hameen kanssa olin välillä melkein epätoivon partaalla, kun sopivan mallista ei tuntunut löytyvän sitten millään. Olin saanut päähäni haluavani sellaisen vähän juhlavamman. Onneksi, onneksi lopulta tärppäsi -vain päivää ennen jouluaattoa!
Joulun asu.
Zaragozaan, aivan keskustaan on avattu Mango OUTLET (c/ Leon XIII). Sieltä löytyi tuo upea hame, jota en voi olla ihastelematta kerta toisensa jälkeen. Suosittelen tuota outlettia, koska sieltä voi tehdä löytöjä. Tämän minun hameen sain hintaan 15,99€, kun alkuperäinen hintalappu oli aikaslailla paljon kalliimpi. Olin tosi iloinen, koska paljettihame on vähän erikoisempi. Se näyttää tosi laadukkaalta. Hame on tosin hieman lyhkäsempi malliltansa, mihin olen tottunut, mutta vaihtelu virkistää. Ainut huono puoli on nuo paljetit. Tykkään niistä ja paljettihametta nimenomaan halusin, mutta käytössä se on hieman hankala materiaali. Ja hameen pesukaan ei ole herkkua. Mutta silti, en vaihtaisi sitä. Se oli ja on niin ihana hame!

Olen muihinkin ostoksiini ylen tyytyväinen. Toppi löytyi Stradivariuksesta ja maksoi n.10€. Paidan ostin El Corte Inglésin Sferasta, hintaan 25€ ja sieltä on myös tuo koru, jonka sain ale-hintaan edullisesti. Uudet kengät olivat olleet mielessä pidemmän aikaa, mutta en ollut ajatellut hankkia niitä ihan vielä. Ne vain tulivat sattumalta vastaan, kun olin yksi päivä Augusta-ostoskeskuksessa ja sitten huomasin ne näyteikunnassa 50% alennuksessa. Kun ne vielä tuntuivatkin mukavilta jaloissa ja näyttivät edelleen yhtä ihanilta mitä näyteikkunassakin, niin oli pikkupakko kotiuttaa ne. Hintaa niillä oli vain 15€!
post signature

6 kommenttia:

  1. Toi hame on kyllä makee! Ja noita muitakin on varmasti helppo yhdistellä muihin vaatteisiin! Mä kävin täällä Mangon outletissa, mut mukaan tarttui vain punainen perustoppi. Tosin sellaista olin etsiskellytkjn jo kauemman aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Miustakin se on niin huippuhame. :) Joo, varmasti löytyy käyttöä noille muille. Hame on ehkä kaikista hankalin, mutta varmasti illanviettoihin se käy hyvin. :) Ai sielläkin on Mangon outlet. :D Kiva, että löysit etsimäsi vaatteen. :)

      Poista
  2. Stradivarius on ihana kauppa!Sydämen rohkeutta uuteen vuoteen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miustakin! :) Kiitos kaunis ja samoin siulle, Satu, sekä onnellista uutta vuotta 2015! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)