Voi sitä ilon
päivää, kun sain viettää loppiaista ja San Valeroa Zaragozassa. Roscónia tarjottiin jälkiruoaksi kera kahvin. Se maistuu vähän laskiaispullalle ja minähän olen ihan myyty, kun saan tällaisen lautasellisen eteeni. Niin hyvää! Yhden kerran miun
kohdalle osui jopa roscónin sisällä oleva lelu. Varokaa vain hampaitanne, jos joskus syötte roscónia! Ties
vaikka teillekin osuisi… Jos lelu sattuu kohdalle, tarkoittaa se sitä, että ensi
vuonna on sinun vuorosi tarjota roscón.
Suut makiaks! |
Kannattaa ehdottomasti
maistella tätä espanjalaista herkkua!
Vaikutta makealta eli hyvältä leivonnaiselta :D Ei ole ennestään tuttu mutat kyllä maistaisin jos saisin palasen tätä herkkua.
VastaaPoistaKyllä, makeaa ja hyvää on. :) Espanjalaiset jälkiruoat ovat monesti todella makeita. Tätä suosittelen lämpimästi!
PoistaAi kiva kun tiesit sen nimen, näin näitä kaupassa loppiaisena ja saimme maistaakin kahta eri lajia. Sellainen creme-täytteinen ei ollut nii hyvää, mutta kermatäytteinen oli kyllä -namia! Ajattelin, että ei olisi varmaan vaikea tehdä itse, maistui ihan tavalliselta sokerikakkupohjalta, joka oli halkaistu ja väliin laitettu reilusti kermavaahtoa. Pakkaseen vain vähäksi aikaa ja siinä se? :D
VastaaPoistaKiva, kun tykkäsit ja olet saanut mahdollisuuden maistaa! :) Ei varmaan olisi vaikeaa, kunhan vain jaksaa ryhtyä hommaan. Niin, en olekaan tutkinu sen reseptiä, mutta luulis, että tavallinen pohja, ehkä jopa pullataikinasta vois tehä? :) Pitää kyl joskus lukea, miten se tehdään ihan oikeasti. :)
PoistaOi kuinka herkullisen näköistä!
VastaaPoistaEikös olekin? :) Kannattaa kokeilla! :)
Poista