torstai 7. helmikuuta 2013

ARVONNAN VOITTAJA…

Blogissani vietettiin joku aika sitten synttäreitä ja sen kunniaksi järjestin pienen arvonnan kiitoksena lukijoille. Tässä blogissa päivittäiset kävijämäärät ovat olleet hyvin vaihtelevia ja suurin osa blogissa vierailevista on Suomesta, mutta sitten on ollut Espanjasta, Yhdysvalloista, Brasiliasta, Saksasta, Virosta jne. Kaiken kaikkijaan blogissa on ollut yhteensä n.9740 sivun katselua.

Arvonnan yhteydessä kysyin mikä on ollut paras/parhaimmat postaukseni. Halusin tietää, mikä on ollut mielestänne paras juttu, jotta tulevaisuudessa mahdollisesti voin kirjoitella lisää. Eniten kannatusta sai elokuva-arvosteluni, mutta myös matkajutut ja Espanja-aiheiset jutut koettiin mielenkiintoisiksi. Näillä linjoilla ajattelin jatkaa tulevaisuudessakin, ehkä jopa elokuva-arvosteluja yhä enenevässä määrin. 

Arvonnan suoritin ihan perinteisesti eli kirjoitin nimimerkit paperilapulle. Sheikkasin laput miun omassa mixerissä. Onnettarena toimin minä itse. Arvonnan palkintona on siis kosmetiikkapaketti ja voittaja on nyt selvillä…
 
Voittaja on … NuuNuun. 
Onneksi olkoon! Laittaisitko yhteystiedot sähköpostiini, niin laitan paketin tulemaan pikimiten. vinna.vivi@yahoo.es
post signature

2 kommenttia:

 1. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)12. helmikuuta 2013 klo 7.50

  Jippii! Viestiä laitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä juttu! :) Laitan paketin tulemaan mahdollisimman pian. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)