perjantai 8. helmikuuta 2013

UUSI TALVITAKKI

Miun piti ostaa uusi ja entistä ehompi untuvatalvitakki –mutta toisin kävi! Hyvälaatuiset untuvatalvitakit on aika tyyriin hintaisia, mutta luotin tammikuun alennuksiin. Luotan vaateostoksilla aina miun intuitioon, vaistoon. Vaatteen täytyisi kolahtaa heti, vaikka toki yritän shoppailla avoimin mielin ja olenpa joskus löytänyt jotain, jolle olen lämmennyt hitaasti. 
 
Halensin sivuilta vastaan sattui topattu ulkoilutakki, mutta niin kivan mallinen kuin se olikin, niin sivuutin sen siksi, koska se ei ollut untuvatakki. Pitkään seikkailin netissä etsien, mutta pian miun oli myönnettävä, ettei sitä oikeaa vain tule vastaan. 

Aikaisemmin Halensin sivuilta bongaamani ulkoilutakki oli kuitenkin ilmiselvästi jäänyt kaihertamaan mieltäni. Kun kivaa untuvatakkia ei millään löytynyt (kovista ponnisteluista huolimatta), niin päätin, että miun on saatava tämä takki!

Tilasin takin ja tänään hain sen postista. Siitä ei ollut tullut minkäänlaista ilmoitusta, mutta onneksi menin itse omatoimisesti kyselemään pakettini perään. Nyt sitten sovittelin takkia kaikessa rauhassa. Kokoni on se 36/38 ja takki osoittautui reilummanmalliseksi, mutta ei liiaksi. Talvitakeissa se ei ole ollenkaan huono juttu, koska sitten sinne alle mahtuu vaatetta reilummin. Malliltaan takki on hirmu kiva ja siltä osin olen tyytyväinen ostokseeni. Laivastonsininen värinä miellytti eniten ja osoittautui ihan täydelliseksi. Tiedän, ettei se ole helpoin väri. En kuitenkaan halunnut missään nimessä mustaa (liian tylsä) tai punaista (liian räikeä). Myyränruskea taas on niin vaalea, että näin vaalea tyttö kuin minä, hukkuisi koko talvitakkiin.

Mutta... sitten se mutta. Huomasin, että takista puuttuu neppari! Niinpä joudun vaihtamaan tuotteen ja taas joudun toisen viikon odottamaan. Tämä on se syy, miksi mieluummin ostan vaatteet suoraan liikkeestä. Vaihto-ja palautusrumba on kurjaa. Mutta minkäs teet, se takki olisi niin ihana, joten huomenna töiden jälkeen täytyy viedä se postiin ja taas odottaa toinen viikko takkia saapuvaksi. 
post signature

4 kommenttia:

 1. Netistä tilaaminen on helppoa ja se on hyvänä puolena, kun saa rauhassa sovittaa vaatetta kotona. Mulle tuli tilaamani UGGit ja saman jalan kengät :D Eihän se auttanut muu kuin laittaa kengät takaisin, koska en oo vielä niin rampa, että mulla ois toinen jalka haudassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä? :D Voi että, eivät varmaan kato mitä ovat lähettämässä? ;) Niinpä, ainakin saa sit rauhassa sovitella, mut mieluiten kuitenkin kävisin liikkeessä. Shoppailu on aikas kivaa. :) Netissä se on toisaalta kyl vaivattomampaa, eikun vain klikkailla tuotteita ostoskoriin ja sit hakea postista vaikka kauppareissun yhteydessä. :)

   Poista
 2. Sulle on huomenna blogissani tunnustus, jollet ole jo aiemmin saanut tätä tunnustusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Kävinkin jo siellä lukemassa ja kommentoimassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)