maanantai 4. helmikuuta 2013

MEIKKIRINTAMASTA MUUTTOON

Viime päivinä on ollut aikamoista kiirettä, kun muuttaa pöllähdin entiseen opiskelukaupunkiini ja aloitin jo työtkin. Pelkäsin, etten muista mitään, mutta siinä ne kaikki drinkit muistui mieleen kuin taikaiskusta. Parasta oli nähdä vanhoja työtovereita pitkästä aikaa. Muutto ynnä muiden hässäköiden keskellä on siis kiirettä pitänyt.
 
Muuttaessani huomasin, miten miun meikkivarasto on tässä päässyt kasvamaan hiljaa mutta salakavalasti. Koskapa en ole meikeistä turissut pitkään aikaan, niin nyt esittelen muutamia muutaman kuukauden sisällä tekemiäni hankintoja. Tässä kaikessa hiljaisuudessa olen niitä ehtinyt testailemaan kunnolla. Kaikki nämä ovat Espanjassa tekemiäni hankintoja. 

Testattavat tuotteet ovat siis
- Clarins Paris Eye Contour Gel (myyjän antama testituote)
- Clarins Paris Daily Energizer Lotion
- Clinique meikkivoidepuuteri
- Sephora smoothing & brightening concealer

Clarinsin silmänympärysgeeli on erityisesti tarkoitettu tummille silmänympäryksille ja pöhötystä vastaan. Sitä kun laittaa silmien iholle, niin se tuntuu märältä, mutta kuivuu nopeasti. Meikin saa laitettua melko nopsaan. En ole huomannut mitään eroa aikaisempiin käyttämääni voiteisiin paitsi tuon koostumuksensa puolesta. Aluksi en pitänyt koostumuksesta, kun se tuntui märältä. Nyt on toinen ääni kellossa, sillä se on osoittautunut hyväksi ja todella riittoisaksi. Geelimäisen koostumuksen ansiosta se tuntuu leviävän paremmin kuin tavallinen voide.

Clarins paris päivävoiteeseen päädyin siksi, koska minulla oli aikaisemmin todella hyviä kokemuksia kyseisestä merkistä (lue postaukseni täältä). Halusin tällä kertaa voiteen, joka levittyisi vieläkin paremmin. Toivoin myös salaa mielessäni, että se kestäisi tällä kertaa pidempään. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa, tämä tai toinen, jossa olisi geelimäinen koostumus. Testatessani liikkeessä geelimäistä voidetta, säikähdin sitä märäisyyden tunnetta -ja päädyin tähän. Nyt mietin, että olisi kannattanut ostaa se toinen, koska se varmasti levittyisi paremmin. Ei sillä, olen ollut tähänkin tyytyväinen ja toki, levittyyhän tämäkin ihan hyvin. Tämä on siis ihan hyvä peruspäivävoide. Sopii meikin alle mainiosti.
Cliniquen meikkivoidepuuteriin päädyin siksi, koska etsin kevyttä meikkivoidepuuteria jokapäiväiseen arkimeikkiin. Kerrankin ystävällinen myyjä suositteli tätä. Helppo tuote, koska siinä on kaksi juttua yhdessä paketissa. Clinique täytti odotukseni. Se on silkin keveä, kuin henkäys iholla. Tämä on täydellinen tuote, jos sinulla on hyvä iho. Minulla oli silloin hyväkuntoinen iho ja pehmeä kuin vauvanpeppu, joten monesti –varsinkin kesällä, en sitten meikannutkaan. Nyt on ihon kunto huonontunut ja finnejäkin on naamalla. Niihin tämä tuote ei pure, koska se on kevyt. Minulla on nyt menossa operaatio ja toivon pian saavani ihanan ihoni takaisin. Tämä on ollut muuten paras kaikista meikkivoidepuutereistani. Suosittelen kaikille, joilla on hyvä iho ja haluavat keveän meikin. Tätä tuotetta käyttäessä olo ei todellakaan tunnu meikatulta, vaikka pitää tätäkin sitten päivän aikana vähän lisäillä. 


Viimeisenä vaan ei vähäisempänä Sephoran täsmätuote mustille silmänalusille. Minulla on nyt jonkin aikaa ollut pienet panda-silmät, vaikka nukun ihan riittävästi. Tämä tuote ei pysty niitä peittämään, mutta häivyttää melko hyvin. Siinä on sellaista valonpilkahdusta, josta ainakin myyjä tuntui olevan todella innoissaan. Itse pelkäsin sen vain korostavan silmärenkaita, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Tätä tuotetta on tullut käytettyä melkoisen ahkerasti ostohetkestä alkaen eli on osoittautunut hyväksi. Koostumukseltaan se on kuin meikkivoide ja sitä levitetään siveltimellä ja sitten häivyttää sormin.

Näistä tuotteista kaikkia paitsi Clarinsin päivävoidetta aion käyttää jatkossakin. Päivävoiteeksi haikailen Clarinsia, mutta sitä geelimäisempää versiota.
post signature

4 kommenttia:

  1. Kivoja vinkkejä. Tiettyjen meikkien suhteen olen niin urautunut etten suostu luopumaan niistä kun kerrankin olen hyvän löytänyt, oppi ikä kaikki! Ihanaa, että löysit työpaikan niin ne asiat vana alkavat rullaamaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä mitään. ;) Jos on hyvä ja toimiva tuote löytynyt, niin eihän sitä kannatakaan vaihtaa. :) Juu kuule, tässäpä miulla on nyt kyllä käet täynnä töitä, kun on kolme eri hommaa. Ei ainakaan käy aika pitkäks. ;)

      Poista
  2. Kiva postaus! Etenkin tuosta Cliniquen meikkivoidepuuterin arvostelusta oli mulle hyötyä sillä olen sitä joskus harkinnut. Mulla vaan on aika ongelmaiho joten täytynee pysyä peittävimmissä tuotteissa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kun tykkäsit ja tosi hyvä, että on ollut hyödyllinen. Joo, tykkään tosi paljon tuosta Cliniquen meikkivoidepuuterista, mutta nyt kun miullakin on iho-ongelmia, niin ei se yksinään riitä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)