keskiviikko 13. helmikuuta 2013

ILOISIA ASIOITA

Ystäväni kysyi puhelimessa, miltä tuntuu olla taas täällä. Suomessa. Entisessä opiskelukaupungissani. Paljon on tapahtunut lyhyen ajan sisällä. Onneksi suurimmaksi osaksi iloisia asioita. Iloiselta ei kylläkään tuntunut silloin, kun muutin ja ensimmäisen yön jälkeen tuntui kuin tukehtuisin siihen paikkaan. En tiedä mikälie ahdistuskohtaus se oli vai johtuiko yksinkertaisesti huonosta ilmanvaihdosta, eikä ikkunaakaan saanut silloin auki repimälläkään. Onneksi nyt sekin on korjattu.
 
Nyt olen jo alkanut kotiutua, vaikka tuntuuhan tämä oudolta olla taas täällä. Suunnittelen jo kuitenkin innoissani Espanjaan paluuta ja uusia matkoja, joista lisää tuonnempana. Nyt keskityn töihin. Iloisia, yllättäviä asioita on tullut vastaa jopa siinä määrin, että pakosti sitä miettii, milloin tulee ne ikävät asiat? Mutta niin kuin ystäväni mummo sanoo, niin ei piä alkaa maalamaan piruja seinille. ;)
Jo se, että olen nyt töissä, on iloinen juttu. Enpä olisi uskonut tekeväni kolmea työtä yhtaikaa. Miulla on nyt kokopäivätyö, minkä lisäksi olen silloin tällöin viikonlopputöissä tarjoilijana drinkkejä vääntämässä. Mahtavaa, drinkkien teko on aina huippuhauskaa. Lisäksi teen nyt paljon sarjakuvia. Sitä tunnetta, kun näkee oman sarjakuvan lehdessä, on vaikea kuvailla. Se on ihanan lämmin tunne, jotenkin häkellyttävä. Mutta eipä siitä sen enempää. ;)

Näiden iloisten asioiden lisäksi hämmästyin kovin, kun voitin blogiarvonnassa ja sain palkinnoksi kosmetiikkatuotteita. Olin niin innoissani siitä ja olenkin jo kokeillut kaikkia niitä tuotteita. Näköjään olin kuin pikkutyttö ennen joulua, kun sain tietää voitosta. Koska eihän miulle nyt mitään niin hienoa voisi sattua, eihän?
Eilen olin kirjastossa, jossa olen alkanut piipahtaa yhä useammin. Näin siellä mielenkiintoisen kirjan ja miun sormet jo syyhyävät innosta päästä lukemaan se. Kyseessä on Löytöretki Espanjaan. Kirja vaikuttaa todella lupaavalta ja laadukkaalta. 
post signature

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta, että elämässäsi on asiat hyvin :)Löysin yhdet myytävät KalevanKorun sydän korvikset, pronssia. Muistaakseni minulla on riipuskin mutta sitä en löytänyt nyt. Miltäs kuulostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen nyt työtilanteeseen tyytyväinen ja onneksi pääsen sinne Espanjaan tuonnempana, vaikka mieluitenhan minä siellä jo olisin. Töiden vuoksi nyt vaiheeksi täällä siis. Toisaalta kiva olla taas Suomessa jonkun aikaa. :) Jos löytäisit sen riipuksen, niin olisin kiinnostunut siitä. :) Jos siis myyt sen erikseen? Korviksia ei tulisi pidettyä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)