sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

ARJEN PIENIÄ ILOJA!

Kun saa ostettua jotain superhyperkivaa ja ihanaa, ja sitäkin suuremmalla syyllä, kun se ei ole itselle vaan toiselle. Antamisen ilo on paras ilo. Ostin ihastuttavan kortin, joka on kuin pala taidetta –lasi sellaista. Kortti tulee matkaamaan kanssani Espanjaan ja se tulee osaksi lahjaa tuoreille vanhemmille. 
Ystäväpariskunta odottaa esikoistaan, joten ehdottomasti haluamme muistaa heitä ja uutta perheenjäsentä. Nähdessäni tämän kortin, minulle tuli heti se tunne, että pakko saada ja vauvauutinenhan oli hyvä tekosyy. Lasienkeleitä oli erivärisinä ja aivan erityisesti minua viehätti lila. Koska en tiedä vauvan sukupuolta, niin päädyin neutraaliin vihreään.  

Tässä kortissa on vielä ihanaa se, kun se on käsityötä. Aikaisemmin on tullut ostettua edullisia tusinakortteja, mutta tällaisiin ainutlaatuisiin tilaisuuksiin ja sopivan kortin löytyessä, mielelläni ostan silloin sen käsin tehdyn. Eihän näitä kortteja olisi vaikea itsekään tehdä, mutta lasitaiteilu onkin jo toinen juttu ja juuri tuo lasienkeli on niin viehättävä. Muuten olen kyllä monet kortit itsekin askarrellut ja ystävilleni laittanut. 

Minusta on ihana muistaa ystäviä ja itse tehty kortti on kaunis muisto ja paljon henkilökohtaisempi. Lahjojen antaminen on antoisaa  ja varsinkin silloin, jos se on mieluinen. Mutta totuuden nimessä on lahjoja myös kiva saada. Vaikka aina joka vuosi sanon, ettei minulle tarvitse mitään ostaa. Jos joku on siitäkin huolimatta järjestänyt lahjan, niin voi, miten se lämmittääkään mieltä. Juuri sellaisen lahjan sain hiljattain. Kyseessä oli myöhästynyt syntymäpäivälahja. Yllätyin ihan täysin. En uskonut saavani sellaista juttua vielä ainakaan valovuosiin. Esittelen sen tuonnempana omassa postauksessaan…

Tänään törmäsin pieneen viisikieliseen kanteleeseen. Rupesin soittamaan, tuosta noin vaan. Ei, en suinkaan tiedä mitään kanteleen soitosta, mutta korvakuullolta annoin kielien heläjää. Olen ihan varma, että lopulta onnistuin soittamaan Ukko Nooan! Kantelemusiikki on ihanaa. Kuunnelkaahan täältä, oi!

Nyt oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa! Tää jatkaa näissä iloisissa fiiliksissä ja sitten hyvän kirjan pariin ja saunomista.
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)