tiistai 25. syyskuuta 2012

KATSAUS MENNEISIIN JA TULEVIIN BLOGIKIRJOITUKSIINI

Heippa! Ajattelin, että nyt on sopiva rakonen muistella vähän menneitä ja kurkata tulevaisuuteen, johon TE voitte vaikuttaa.

Kiitos teille ihanille lukijoille ja erityisesti kaikista mahtavista kommenteista, mitä olen teiltä saanut! Teidän ansiostanne olen jaksanut blogata näin pitkään (yli puoli vuotta bloggausta takana, öhöm..).

Olen avoin uusille ideoille, joten antakaa palaa ja heittäkää mietteenne kehiin! :) Ettei nyt ihan yksin puheluksi mene... Ainut, mitä en suostu muuttamaan on blogini aihepiiri ja ulkoasu! Ihan siksi, koska ulkoasu on erilainen ja tykkään siitä just tuommosena, ku se nytten on. Tosin pikkuisen menin muuttelemaan ja lisäsin sinne blogiluetteloni, josta näkyy, mitä blogeja seuraa tapitan. 

Historiikki ja missä mennään
Blogi sai alkunsa 23.1.2012 ja ensimmäisen postauksen julkaisin päivää myöhemmin. Silloin bloggailin Lontoon matkastani, Madridin matkamessuista, kävin ihmettelemässä Barbie-muotinäytöstä, testailin tuotteita ja tapasin espanjalaisia julkisuuden henkilöitä kuten ihanaisen Verónica Sánchezin ja bloggasin aika paljon lisää.

Kirjoitan totta kai myös tyylijuttuja, koska vaatteet ovat osa meidän kaikkien elämää ja osaltaan se heijastuu myös tyyli/muotiblogien valtavasta määrästä! Kiva kulkea kadulla ja napottaa espanjattarien tyyliä. ;) Oma tyylini ei mikään maata mullistava ole, mutta mikä jännintä, niin suurin osa vaatekaappini sisällöstä on haalittu Espanjasta. Koskapa olen asunut maassa jo muutaman vuoden, niin se on myös vaikuttanut tyyliini. Päivän asuja ripauksella Espanjaa, ilmiselvästi.

Omat suosikkipostaukset TOP (eivät ole paremmuusjärjestyksessä...)
1. Ensimmäinen postaukseni: Matka maailman ympäri
2. Barbie-muotinäyttely, koska se oli niin ihana!
3. kokemukseni aromaterapiasta
6. ikävät asiakaspalvelukokemukseni Espanjassa... oppia ikä kaikki! ;)
7. miultaki löytyy jotain todella vanhaa... Antiikkia, antiikkia
8. Kérastase -tuoteperheen testailua
9. ikävästäkin jutusta voi olla jotain hyötyä...ja nyt tälle jo jaksaa nauraa. ;) rohtuneet huulet
10-12. häähössötyspostaukset eli häävieraan look, häät ja vinkit espanjalaisiin häihin
13. tyylipostaus kesämekosta
14. vaatteet pohdituttaa, kolumni aiheesta Sama vaate, eri henkilö
15. kuvauspaikalla tunnelmointia
16. artikkeli, kuinka löysin "unelmieni hotellin"
17. Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä Ecce Homo -postaus!
Kollaasi blogin eri postauksista+4 extrakuvaa. Joskus taisin jopa luvata laittaa yhteiskuvani muista Serranon perheen tähdistä. Antonio, Jesus ja Verónica.
Tilastotietoa
Sitten sitä tilastotietoa…  Sivujen katselujen koko historia on nyt 3996 kertaa. Eilen esimerkiksi sivujani katseltiin 40 kertaa. Kävijät ovat pääasiassa Suomesta, mutta myös ulkomailta. Kommentteja on jätetty 80 kappaletta ja odotan sitten jatkossakin mietteitänne! :)

Olen muuten saanut kaksi yhteydenottoa sähköpostiin yhteistyön merkeissä. Olen tätäkin puolta miettinyt ja miten suhtautua mainoksiin ja olen päättänyt, että toistaiseksi en ota mainoksia blogiini. 

Kuitenkin itselleni mielenkiintoisiin yrityksiin haluan tutustua ja tapahtumiin osallistun mielelläni, koska silloin voin jakaa lukijoille uutta tietoa. Haluan tehdä blogiani itselleni ja lukijoille -en rahan kiilto silmissä.

Tulevaisuus 
Ajattelin, että teen blogista hieman henkilökohtaisemman ja kirjoittaa elämästäni enemmän. Tarkoitus on kuitenkin tehdä viihdyttävä ja hyödyllinen blogi maustettuna iloista mieltä. Miulla onkin paljon postausideoita ja osa on muuten jäänyt rästiin aikas pahastikin, mutta välillä vaan ei aika riitä. Vuorokaudessa on ilmiselvästi liian vähän tunteja...

Miulla alkaa olemaan jo tuli perseen alla näiden postausten kanssa, mutta tulossa (melkein voin luvata, että lähiaikoina) ilmapallofiguurien tekoa vaihe vaiheelta, pari postausta Teneriffaan liittyen ja Ecce Homo -kohu, jolle ei loppua näy, joten kerron siitä vähän lisää...

Jos muuten tulee lisää lukijoita tänne, niin voisi sitten kehitellä arvontoja ja viedä blogia eteenpäin. :)

Ennen kaikkea toivon kuitenkin löytäväni samanhenkisiä ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia! Minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä asiassa kuin asiassa! 

Kommentoi ja vaikuta
Millaisia postauksia erityisesti haluaisitte lukea? Mitkä ovat teidän mielestänne parhaimmat postaukseni? Risuja ja ruusuja? Kehitysideoita? Kertokaa nyt kommentoiden tai sähköpostilla -tai vaijjetkaa ikuisiksi ajoiksi. ;)

post signature

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus, (saatampa matkiakin jossain vaiheessa omasta blogista...) Minä olen kanssa pariin otteeseen kysellyt omilta lukijoita ruusuja ja risuja yms, mutta kaikki kommentit olivat, että "blogi on hyvä näin". Eli samaa voin sanoa sinulle, koska olen oikeasti sitä mieltä. Minusta blogisi on tosi pirteä ja iloinen, kirjoitat hyvin ja laidasta laitaan. Minullakin oli alussa pitkäänkin jämähtänyt seuraajamäärä muutamaan, mutta sitten se lähti kasvamaan. Kommentoin toisten blogeja ja postauksia tosi ahkerasti, osallistun valokuvahaasteisiin, linkittelen postauksiani sinne tänne jne...siten saa niitä lukijoita. Toivon todella että mahdollisimman moni löytää pian kivan blogisi. Ai niin, ja Espanja-aiheiset jutut ovat aina tosi kiinnostavia, etenkin kun olet siellä jo noin pitkään asunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (ja saa matkia)! :) Siullakin on tosi kiva blogi! Blogissasi erityisesti tykkään matka-ja taidejutuista, haasteista ja elämästä.

   On mukava kuulla, että blogini on näin hyvä. Pirteys ja iloisuus on kiitos pohjoiskarjalaisuuteni. :) Kommentistasi oli myös ihan oikeasti paljon hyötyä, koska nyt tiedän tehdä lisää Espanja-aiheisia juttuja. :)Pitää alkaa toteuttaa enemmän noita haasteita ja kommentoida ahkerammin. Juuri kommentit ovat bloggauksessa parasta, saada vaihtaa ajatuksia ja vinkkejä. Minäkin toivon, että lukijat löytäisivät tänne! :) Mukavaa päivän jatkoa siulle, Matkatar!

   Poista
  2. Voi ihana suomen kieli... vaihdetaan tuon "näin"-sanan tilalle "tällaisenaan" eli tarkoitin sanoa, että kiva, kun blogini on tällaisenaan hyvä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)