lauantai 22. syyskuuta 2012

VILLIT VÄRIT

Miulla on mennyt pää ihan pyörälle, nimittäin väreistä! Sain kesän korvalla tajuttoman upean syys/talvihameen, joka on väriltään tummanruskea. Rupesin pähkäilemään, miten yhdistää kyseinen vaatekappale, jotta saisin sen ihan oikeasti käyttöön. Olisihan se aikamoinen synti jättää noin ihana hame lipaston laatikon pimeisiin syövereihin…Miun synkänväriset sukkikset, tummat paidat taikka topit ei käy millään yksiin hameen kanssa. Ei, ei, ei. Tai siis käy, mutta ei tee oikeutta hameelle. Siitä sain idean värikkäistä sukkahousuista. Sellaisia miulla ei vielä olekaan ja olisi sitten kiva väriläiskä ja katseenvagitsija. ;) Ihania värejä vain sattuu olemaan niin paljon ja mikähän niistä olisi se kaikista ihanin ja sopivin tummanruskean kaveriksi? Kenties jokin kirkas, eloisa, villi väri?

Alan pikkuhiljaa kallistumaan oranssin taikka sinapinkeltaisen puolelle vedoten tekosyyhyn nimeltä syksy. Oranssi tai sinapinkeltainen olisi kuitenkin varsin rohkea veto. Mitäs, jos todellisuus ei kohtaa miun mielikuvan kanssa? Repisin varmaan pelihousuni, tai tässä tapauksessa kyseisen hamosen!

Ei varmaan auta muu kuin kokeilla. Ehkä räväytän ja käyn ostamassa uudet, rohkeanväriset sukkikset jo tänään... Villit värit kunniaan!
post signature

2 kommenttia:

 1. Sinapinkeltaiset sukkikset tulivat minullakin ekana mieleen. Kyllä kannattaa testailla erilaisia värejä...myös kirjavatkin sukkikset sopisivat. Minullakin on musta liivihame, johon usein yhdistän kukkakuvioiset leggingsit. Kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla mielipiteesi! :) Varovaisen testauksen aloitan pikapuoliin, kun löytyi ne oranssit sukkikset. Mutta voi, kyllä se sinapinkeltainen jäi nyt vaivaamaan, kun se oli kuitenkin mielessäni wanted-listalla. Harmillisesti liikkeessä ei ollut juuri sitä oikeaa himoitsemaani sävyä. Etsintä jatkuu! :)

   Musta on hyvä väri, kun se käy kaiken kanssa yhteen ja kukkakuvioiset legginssit on kivan pirtsakat. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)