maanantai 29. huhtikuuta 2013

VAPPUA ODOTELLESSA

Tänään oli tärkeä päivä. Menin hoitamaan työasioita, joten panostin myös pukeutumiseen. Laitoin mustan bleiserin, topin ja Euran sydän -korun ensimmäistä kertaa. Tykkään tosi paljon tuosta bleiseristä, mutta sen kanssa tahtoo tulla sellainen liian virallinen olo, joten vastapainoksi laitoin mustat farkut ja rennot Vans-merkkiset kengät. En kuitenkaan työn puolesta tarvitse näyttää miltään liikenaiselta, pääasia, että vaatteet on asialliset ja töissähän miulla on vielä erikseen oma työasu.

Tykkään myös tuosta topista, se on niin kesäinen, mutta ihan hyvin sopii kevääseenkin. Euran sydän -riipuksen ostin kaverilta ja en ollut huomioinut, miten iso se on. Olin ajatellut sydämen olevan pienempi. Mutta tämähän on kiva, sellainen erilainen ja pääsee takuulla käyttöön tulevaisuudessakin. Itse asiassa voisi jopa käydä kivasti työasuuni!

Työt aloitan varsinaisesti vasta vappuna. Siitä tulee hauska ja erilainen vappu.
Toissapäivänä tein simaa ja tohelsin hiivan kanssa oikein kunnolla. Välillä olen oikea toheltaja. Sima jämähti kattilaan. Ensin meinasin heittää koko litkun menemään, mutta kaiken sen työmäärän jälkeen en vaan voinutkaan. Pakko oli yrittää pelastaa se. Lämmitin veden uudestaan ja kun se oli varmasti kädenlämpöistä, niin lisäsin pikkunokareen hiivaa. 

 Nyt siellä on elon merkkejä, kun vappusima poreilee. Tänään uskaltautunen jo ryhtyä pullotushommiin ja jotta sima ehtii vapuksi, niin vakaa aikomukseni on jättää se huoneenlämpöön. Vappuna kuulenette tuliko siitä siman makuista, vai jotain ihan muuta…  mahdollisesti tujumpaa? Ainakin se kovasti tuoksuu jo simalta, joten ei kai se ihan epäonnistunut voi olla? 
post signature

2 kommenttia:

  1. Sehän on vaan hyvä, että simassa on potkua :D Eipähän tartte ku lantsingit heittää sekaan! Itsetehty sima on namia, kaupansima on pahaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, epäilemättä tulossa varsin tujua tavaraa. :D No, välillä näinkin. Viime vuotinen sima onnistuikin yli odotusten, niin en ihmettelisi yhtään, jos vaihteeksi tänä vuonna löydän simapullot sirpaleina. :D Uskon, et siun sima namia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)