tiistai 9. huhtikuuta 2013

SARJA-ARVOSTELUA

Arvatkaa mitä sarjaa olen seurannut viime kuukaudet -välillä hyvinkin intensiivisesti, välillä pitkiäkin taukoja pitäen? No, vastaushan on Sinkkuelämää. Toteutin tavoitteeni ja kahlasin kaikki kuusi tuotantokautta läpi.

Esittely
Sinkkuelämää sarja perustuu alun perin sanomalehtikolumniin ja kirjaan. Sarjan päähenkilönä on Carrie Bradshaw, joka kirjoittaa Sex and the City -kolumnia. Juttuideat ihmissuhteita ja seksiä käsittelevään kolumniinsa hän saa, mistäpäs muualtakaan, kuin omasta ja ystäviensä elämästä.
 
Kuva on lainattu täältä.
Arvostelu
Sinkkuelämää sisältää sopivasti kevyttä hömppää ja kutkuttavia, hauskoja, välillä jopa hassuja tilanteita ja ongelmia, mitä voi tulla vastaan ihmissuhteiden kiemuroissa. Ei siis ihme, että sarjasta tuli niin suosittu aikoinaan. 

Miulle Sinkkuelämää oli tuttu jollain tasolla, olinhan katsonut sitä aikaisemminkin. Koskaan en kuitenkaan varsinaisesti ollut seurannut sitä.

Sarjassa on ehkä liian paljon piip-kohtauksia, mutta muuten melko koukuttava sarja. Carrie ja hänen kirjoitustyylinsä tempaisevat mukaansa, ja katsoja pääsee ikään kuin tirkistelemään, miten kolumni syntyy siellä kulissien takana. Ja miten ongelmat ratkeavat pikku hiljaa.

Carrie ja hänen ystävänsä tulevat tutuiksi ja heidän elämää on mukava seurata. Uskoisin Sinkkuelämää olevan sellainen sarja, jota ei yksikään mies halua katsoa, mutta varmasti moni nainen kyllä. Sarjan päättymisestä on kohta kulunut kymmenkunta vuotta. Vaikka sarja on ihanan viihdyttävä, niin luulenpa, että se on aika kaukana (tämän päivän) todellisuudesta. Sellaista pintaliitoelämää ja kukasta kukkaan liitelyä, joskin syvempi juoni löytyy myös.
post signature

4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkäsin siitä sarjasta. En ehkä ihan kaikkia jaksoja nähnyt, mutta paljon kuitenkin. Oletko nähnyt ne elokuvat? Ne ovat jotenkin ihan surkeita verrattuna sarjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Sinkkuelämää oli hyvä. :) En muuten varmaan olis jaksanut katsoa kokonaan. ;) Ensimmäisen elokuvan näin joskus kauan sitten, mutten hirveästi muista siitä. Katsoin sen espanjaksi ja en silloin vielä osannut kieltä kovin hyvin, joten ehkä sitä ei voi laskea. :D Täytyy kyllä katsoa ne elokuvat, varsinkin nyt sitäkin paremmalla syyllä, kun olen katsonut sarjan kokonaisuudessaan. :)

   Poista
 2. Sinkkuelämää on kyllä kiva hömppäsarja ja eivät elokuvatkaan mitkään huonommat ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! :) Joo, vois katsoa ne elokuvat nyt, kun vielä on tuoreessa muistissa Sinkkuelämää -sarjan tapahtumat. Se oli niin hömppää, mut jotenkin ihana. Ne hahmot oli tosi hyviä, tykkäsin. Ja vaikkei uskois, niin Sinkkuelämässä oli huumoriakin. Itselle jäi erityisesti mieleen se "i'm so bored i could die"-kohtaus, joka surullisuudessaan oli aika koomista katsottavaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)