tiistai 30. huhtikuuta 2013

SYDÄMMELLINEN VAPPUTOIVOTUS

Haluaisin toivottaa kaikille teille oikein ihanaa Vappua! Myö simasuut jo aloitimme vapun vieton itse tehdyn siman (espanjaksi aguamiel) maistelulla. Kuulemma ihan juotavaa!

Kuva on lainattu netistä.
Saimme myös vapuksi uudet matot porukoiden kotiin ja olin tänään mukana valitsemassa. Meillä on edelleen vähän erikoisemman väriset lattiat eli punaiset. Muuten on valkoista. Mielestäni valkoinen on ihanan ylellinen väri! Tykkään! Tosin jos kaikki olisi valkoista, niin se olisi vähän liikaa ja liian pliisua. Tulisi mieleen joku sairaala? Se kaipaa ilmi selvästi väriä rinnalleen, hih. Näin ainakin meillä. 

Punaiset lattiat on tosiaan himppusen erikoisempi ratkaisu, mutta maton valinnan yhteydessä se tuntui melkoisen haasteelliselta. Olohuoneeseen valikoitui itämainen matto, sellainen jäljitelmä, joka ei paina kukkarossa eikä siivouksen yhteydessä. Olisihan se voinut pikkuisen leveämpi olla, mutta toisaalta nyt ainakin punainen lattia pääsee oikeuksiinsa. Ison eteisen matoksi valikoitui puolestaan musta, modernimpi matto. Oltiin kaikki tosi tyytyväisiä. 
Kyllä vain uudet matot tuo heti raikkaampaa ilmettä kotiin, mikä on oikein toivottua näin kesän kynnyksellä.
Tämmöistä tänne tällä kertaa.  Huominen vappu menee ihanasti töiden tiimoilta näyttelyn avajaisissa ja muun vappuohjelman merkeissä.

Pitemmittä puheitta, vielä kerran, hyvää Vappua Sinulle!
post signature

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)