sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

HERKULLINEN KANASALAATTI

Salaatit ovat hyviä ja terveellisiä. Itse söin Espanjassa salaattia päivittäin iltapalaksi, mutta nyt Suomeen tulon jälkeen on ote vähän lipsunut. Edelleen syön salaattia usein viikon aikana. Monesti sitä tulee jämähdettyä siihen perussalaattiin, mitä on tottunut tekemään. Aina. 

Viikko sitten tein vihdoin ja viimein erilaisen salaatin pitkästä aikaa, nimittäin sellaisen kanasalaatin. Silloin, kun meillä oli kemut. Kanasalaatista tuli niin herkullinen, että pakko laittaa resepti tänne jakoon.

Tarvitset
-jäävuorisalaattia/lehtisalaattia
-kirsikkatomaatteja
-auringonkukan siemeniä (valmiiksi kuorittuja tietenkin)
-siemenettömiä rypäleitä (vihreitä ja tummia)
- (esim. hunajamarinoituja) broilerpaloja
-vuohenjuustokuutioita
(-oliiveja)

1. Paista broilerpalat kypsiksi tilkassa oliiviöljyä. Anna jäähtyä.
2. Pilko salaatti.
3. Paloittele tomaatit ja rypäleet (ja oliivit).
4. Sekoita ainekset keskenään. Salaatti on valmis.

Kastikkeeksi sekoitin kermaviiliin sinappia ja sitruunamehua, se oli ihan ok. Ehkä silti pidän eniten ihan vain oliiviöljystä salaatin seurana. Oliiviöljynä miulla on aina virgen extraa, koska se on... noh, parasta. :)
 post signature

3 kommenttia:

  1. Nam!Salaatit ovat ihania, ja mikä parasta jokainen voi tehdä sellaisen oman makunsa mukaan. Bellassa on muuten se Kalastajansalaatti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Voisin kielttämättä tehdä enemmänkin ja useammin erilaisia salaatteja. Kalastajansalaatti kuulostaa jänskältä, mitähän siihen tulee? :)

      Poista
    2. Heh, tuli viel mieleen, et toi Kalastajansalaatti kuulostaa ihan miun salaatilta. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)