Viikko sitten tein vihdoin ja viimein erilaisen salaatin pitkästä aikaa, nimittäin sellaisen kanasalaatin. Silloin, kun meillä oli kemut. Kanasalaatista tuli niin herkullinen, että pakko laittaa resepti tänne jakoon.
Tarvitset
-jäävuorisalaattia/lehtisalaattia
-kirsikkatomaatteja
-auringonkukan
siemeniä (valmiiksi kuorittuja tietenkin)
-siemenettömiä
rypäleitä (vihreitä ja tummia)
- (esim. hunajamarinoituja)
broilerpaloja
-vuohenjuustokuutioita
(-oliiveja)
1. Paista
broilerpalat kypsiksi tilkassa oliiviöljyä. Anna jäähtyä.
2. Pilko
salaatti.
3. Paloittele tomaatit
ja rypäleet (ja oliivit).
4. Sekoita ainekset
keskenään. Salaatti on valmis.
Kastikkeeksi
sekoitin kermaviiliin sinappia ja sitruunamehua, se oli ihan ok. Ehkä silti
pidän eniten ihan vain oliiviöljystä salaatin seurana. Oliiviöljynä miulla on aina virgen extraa, koska
se on... noh, parasta. :)
Nam!Salaatit ovat ihania, ja mikä parasta jokainen voi tehdä sellaisen oman makunsa mukaan. Bellassa on muuten se Kalastajansalaatti :)
VastaaPoistaNiin on! :) Voisin kielttämättä tehdä enemmänkin ja useammin erilaisia salaatteja. Kalastajansalaatti kuulostaa jänskältä, mitähän siihen tulee? :)
PoistaHeh, tuli viel mieleen, et toi Kalastajansalaatti kuulostaa ihan miun salaatilta. ;)
Poista