maanantai 20. elokuuta 2012

INHOKKIVÄRINI

Paljastan teille nyt inhokkivärini nro 1. Värin, jota en voi kuvitella itselleni –en sitten millään. Korkeintaan pienen pieninä annoksina esim. huulipunan muodossa. Mutta vaatteet, ne kierrän kaukaa. Olen saanut tuosta väristä yliannostuksen. Tuo väri on pinkki/vaaleanpunainen. 

Se on kämppikseni lempiväri ja se myös näkyy. Hänellä lähes kaikki on pinkkiä tai vaaleanpunaista -vaatteista päiväpeittoon! Minkään muun värin kohdalla en ole huomannut samanlaista ilmiötä, että pian kaikki on pinkkiä ja vaaleanpunaista lattiasta kattoon. Näkeehän jo Barbie-nukestakin, jolla on monet vaatteet vaaleanpunaista, mutta lisäksi aurinkolasit, hattu, kengät... Okei, onhan miullakin lempivärejä ja yksi niistä on violetti, mutta en sentään ala haalimaan vain violetin värisiä verhoja, päiväpeittoja, tossuja…vaatteista puhumattakaan.  Tai mitään en ainakaan myönnä. ;)

Kertokaa, mikä siinä pinkissä / vaaleanpunaisessa viehättää? Onko niin, että jos antaa pikkusormen, niin se vie koko käden?
Kuva on lainattu täältä.
Pinkki-inhostani huolimatta pinkiltä ei tosiaan voi välttyä! Pinkkiä siellä, pinkkiä täällä… Luen blogeja ja siellä yhden jos toisenkin lempiväri on mikäs muukaan kuin pinkki / vaaleanpunainen ja sehän näkyy kilometrien päähän. Ei se mitään, ehkä minä pääsen yli tästä pinkkikammostani. ;)

2 kommenttia:

  1. Heh, ymmärrän kammosi. Minulla inhokkiväri voisi olla varmaan liila. Ei sovi minulle ollenkaan eikä sitä meiltä sisustuksessakaan mistään löydy. Jännä miten lempi- ja inhokkivärit löytyy jo lapsena....

    VastaaPoista
  2. Hei, onneksi en ole yksin! :) Joo, liila on miullakin sellainen väri, ettei sitä itse asiassa löydy ollenkaan (!) ja ei sovi miullekaan. Tykkään elävistä, vahvoista väreistä. Siksi kai valitsin tuollaisen blogin taustankin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)