tiistai 14. elokuuta 2012

VAROVAISESTI OUTLET-SHOPPAILLESSA

Outlet on sana, johon törmää usein ulkomailla. Outlet on tehtaanmyymälä, jossa on mahdollisuus ostaa esim. merkkivaatteita huomattavasti edullisemmin. Niihin törmää niin kaupungilla kuin internetissä. 

Tutkiessani erästä internetissä olevaa outlet-liikettä ja vertaillessani sen hintoja tavallisen liikkeen kanssa, huomasin jotain todella hälyttävää. Outlet ja tavallisen liikkeen hinnoissa on todellisuudessa vain vähän eroa tai jos on paljonkin eroa, niin ihmeellistä kyllä, ero oli tavallisen liikkeen hyväksi.

Esimerkiksi takki Alpinestars Cr, nahkaa, maksaa tavallisessa espanjalaisessa liikkeessä 249,95€ ja outletissa sama takki alennuksen kera 323,00€ (aikaisempi hinta 417,20€). Hintaero on siis valtava, 73,05€. Tulisi siis edullisemmaksi ostaa tuo takki tavallisesta liikkeestä outletin sijaan.

Tämä on vain yksi esimerkki, muttei varmasti ainoaa laatuaan. Uskon vahvasti, että outletista voi kaikesta huolimatta tehdä löytöjä. Itse esimerkiksi ostin viime vuonna tosi ihanat bikinit ja hintaa tuli vain 15,00 €. Minun vinkkini on, että ostaessanne outletista, kannattaa olla hyvin hintatietoinen. Jos on mahdollisuus verrata hintoja, vielä parempi. Varovaisuutta outleteissa shoppailuun! Kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)