Yksi päivä kokeilin mehua kera greipin ja toisena kera veriappelsiinin. Mausta tuli ihan hyvät, mutta vielä etsin niitä parhaimpia makuyhdistelmiä, joissa greipin ja veriappelsiinien ominaisuudet pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Toimisivatkohan paremmn yhdessä veriappelsiini ja greippi? Hmm... täytyy kokeilla! :)
Hedelmämehun resepti (2-4 annosta)
Ainekset:
1 persikka
1 nektariini
1 banaani
n. 15 mansikkaa
2 appelsiinia
loraus maitoa
(1-2 tl sokeria)
1. Kuori persikka ja nektariini,
pilko.
2. Kuori baani, viipaloi.
3. Puhdista mansikat, irrota
kanta ja pilko paloiksi.
4. Halkaise appelsiinit ja
purista appelsiinien mehu.
5. Survo persikka, nektariini, banaani,
mansikat sauvasekoittimella.
6. Lisää appelsiinimehu ja maito
ja halutessasi sokeria. Sekoita minuutti pari ja mehu on valmis. Laita
jääkaappiin ja juo, kun ovat kylmiä.
Vinkki! Hedelmät on hyvä säilyttää jääkaapissa ennen mehun tekoa, niin
siten saa viileitä hedelmiä ja mehustakin tulee astetta viileämpi. Myös jäitä voi laittaa mehuun halutessaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)