tiistai 3. syyskuuta 2013

KOTONA TAAS JA MATKALLE JO

Eilen lopen väsynyt, mutta nyt taas pirteä ja onnellisella mielellä oleva reissaaja tuli ilmoittautumaan. Kaikki hyvin! Matka Espanjaan oli hyvin pitkä. Oli haikeaa lähteä taas, mutta toisaalta olin hyvinkin iloinen, että pääsin takaisin. Tästä alkaa loma! Matkalaukku on viittä vaille valmis ja reissaajat myös. Lähtö on yöllä. Tätä matkaa on odotettu ja sitä varten on säästetty. 

Hei, hei kesä
Tämä kesä oli kiva kesä, vaikkakin työntäyteinen. Nyt ilmassa oli jo syksyn tuntua, mutta Espanjassa kesää on onneksi vielä jäljellä. Harmitti kuitenkin ihan älyttömästi, etten Suomessa ollessani ehtinyt nähdä yhtä parhaimmista ystävistäni. Odotan häntä kuitenkin Espanjaan vierailulle. Toivottavasti toteutuisi!
Onneksi ehdin tekemään kivoja kesäjuttuja. Sellaisia, jotka tekevät kesästä kesän.
● otin aurinkoa.
● uin omassa rauhassani metsälammella.
● seurasin piisamien touhuja.
● näin lepakon liitelevän (keskellä kirkasta päivää).
● säikähdin sorsia. Vaikkakin on todennäköisempää, että ne säikähtivät enemmän minua kuin minä niitä. Ensin kuulin oudon äänen, säikähdin. Näin sorsan sukeltavan veteen. Sitten se nousi vedestä vähän matkan päästä ja lensi pakoon. Hänen mielestään olin varmaan todella pelottava näky. 
● söin jäätelöä, lakkoja, mansikoita ja muita marjoja.
● luin kirjaa.
● katsoin Serranon perhe –sarjaa.
●  kävin festareilla.
● vietin aikaa ihanien ihmisten kanssa ja puhelimen äärellä käyden pitkiä keskusteluja aina yömyöhälle.♥ (kaikista tärkein!)
● kävin Venäjän matkalla.
● tutustuin uusiin ihmisiin ja tapasin taiteilijoita.
● pyöräilin.
● kävin kuntosalilla.
● rullaluistelin.
● ihastelin ukkosta ja näin häikäiseviä salamoita.
● kesälonkero hyvässä seurassa

Nyt vihdoinkin miulla on oma loma ja vihdoinkin voin ihan oikeasti nauttia auringosta, vapaasta, tekemättömyydestä. Ainakin aion hyvällä omatunnolla rentoutua ja hemmotella itseäni. Irtiotto arkeen. Niitä tarvitaan. Ne ovat elämän suola. Varsinkin, kun sen saa jakaa mitä parhaimmassa seurassa. 
post signature

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, siitä huokuu onnellisuus! Taidan tehdä samanlaisen kunhan pääsemme Espanjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Matkatar! On vaan ihanaa olla taas täällä, tutussa ja turvallisessa kotikaupungissa perheen luona ja kanssa. Paikassa, joka tuntuu omalta kodilta, vaikka onkin toisessa maassa.

   Tee ihmeessä samanlainen, kesää kun on aina kiva muistella. :)

   Poista
 2. Oi löysin sun blogin:)Ihana nähä että joku postailee oikeesti omii ajatuksia eikä semmosta mitä näkee 80 % blogeista. Liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! Ihanaa, että löysit blogini ja tuhannesti kiitoksia, että liityit lukijaksi! :) Tervetuloa! Teidän lukijoiden ja kommenttienne takia jaksan kirjoittaa tänne. :) Hauska kuulla, että tällaiset ajatuspostaukset ovat kiinnostavia, kun olen tehnyt monentyyppisiä postauksia.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)