tiistai 26. kesäkuuta 2012

HÄIDEN AIKAA JA TAIKAA

Tulossa on espanjalais-palestiinalaishäät, johon saimme kutsun. Nyt häät jo kolkutelevat ovella, enkä edes itse tiedä, olenko menossa vai en. Jos työt jatkuu, niin minunhan pitäisi olla silloin töissä..

Siltikin olen nyt viime päivinä leikitellyt ajatuksella, että pääsisin häihin mukaan. Erityisesti yhtä laukkua olen katsellut aika pitkään ja syvästi huokaillen kuitenkaan päättämättä juuta taikka jaata. Toistaiseksi siis tyydyn vain ihastelmaan sitä kuvissa. 
Kuva on lainattu Stockmannin verkkosivuilta.
Kyseessä on Global Accesoriesin laukku ja saatavilla Stockmannin verkkokaupasta. Hintakaan ei mielestäni ole kauhean paha... Lisäksi mietin, että jos itse joku kaunis päivä olisin morsian, niin tämä laukkuhan olisi täydellinen.

Yksi hassu juttu tässä koko jutussa on... Minulla nimittäin ei ole vielä edes juhlamekkoa taikka valkoisia kenkiä! Eikö olisikin hassua mennä ostamaan juhlamekkoa, joka kävisi yhteen juuri sen tietyn valkoisen laukun kanssa? Yleensähän se on toisinpäin, ensin hankitaan mekko ja vasta sitten laukku. No, minä olenkin oman polkuni kulkija tässä(kin) asiassa. Mutta tämä päättämättömyys ja jahkailu ei ole kivaa, enkä tiedä, mitä tehdä! Toisaalta, eikö juuri valkoinen käy kaikkien värin kanssa yhteen? Hmm, mietintä jatkuu.

Mitäs mieltä te olette laukusta? Onko teillä laukkua, joka sykähdytti heti?
 

3 kommenttia:

 1. Ihana laukku! Luulen, että minulla on montakin "rakkautta-ensi-silmäyksellä" laukkua... Osa tulee ostettua ja osoittautuvat hyviksi hankinnoiksi, osa taas saattaa jäädä kaappiin...mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja mene ihmeessä sinne häihin, jos vain pääset! Kuulostaa eksoottiselta!

  VastaaPoista
 3. Oi, on kyllä niin ihana laukku! Täydellinen kesän juhliin ja varmasti hyvä hankinta niitä silmällä pitäen.

  Kivahan se toisaalta on, että osuu tuollaisia laukkuja kohdalle, joista heti tiedät sen olevan ihana! :) Ja yleensä omaan intuitioon kannattaa luottaa. ;)

  Häät on kyllä aina niin ihana juhla! Menossa ollaan näillä näkymin, mutta ainoastaan tuo työtilanne mietityttää. Uskon kuitenkin, että työvuoron vaihto onnistuisi. Eihän noita häitä tosiaan kovin usein kohdalle osu. :D
  Samaten hyvää loppuviikkoa sinnekin!
  Ps. Täällä lämpötilat lähentelee jo +40ºC, tosi kuumaa on. :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)