keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

IHO

Jutellessani työkaverini kanssa Suomesta ja suomalaisista, tuli puheeksi myös se, miten vaaleita olemme. Erityisesti hän kehui ihoani ja miten hyvässä kunnossa se on. Olin yllättynyt! Iho on totta kai tärkeä ja parhaani yritän hoitaa sitä (välillä rutiineista lipsuen, heh). Oikeastaan olen aina tykännyt ihostani tällaisena, mutten ole koskaan tullut miettineeksi sen kummemmin ihoni olevan erityisen hyväkuntoinen.

Uskon, ettei hyvää meikkipohjaa tosiaankaan tule vähätellä. Päinvastoin, luulenpa juuri hyvän meikkipohjan auttaneen asiaa eli siihen, miten hyvältä kasvojeni iho näyttää. Muistanette vielä, kun joku aika sitten esittelin teille kesämeikkipohjan? Juuri se on arkimeikkini perusta ja olen ollut todella tyytyväinen. Pakkohan siihen on uskoa, kun kommenttia tuli itse työkaverilta. Nyt on kyllä kaikin puolin hyvät fiilikset. Ehkäpä siis vihdoin olen löytänyt täydellisen kesämeikkipohjan… 

Toisaalta ei kesällä välttämättä tarvitsisi ollenkaan meikkivoidetta + puuteria. Itseäni ainakin houkuttaisi kokeilla Garnierin all-in-one BB-voidetta, jolloin muuta ei välttämättä tarvittaisikaan. Voide, kun itsessään hoitaa, peittää, kosteuttaa ja suojaa auringon säteitä vastaan + auttaa tekemään ihosta kauniin ja heleän värisen. Hmm, hyvältä kuulostaa! Varmastikin tulen jatkossa testaamaan ja kertomaan tuloksista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)