keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

KESÄINEN PÄIVÄN ASU

Yhdistellen
Vihdoin on kesä! En kuitenkaan hehkuta lomaa, vaan sitä, että minulla on alkanut työt! Itse asiassa minulla on menossa jo toinen työviikkoni uuden työn sekä työharjoittelun parissa. Luonnollisesti jännitti kovasti uudessa –tässä tapauksessa kahdessa uudessa paikassa aloittaminen.

Tänään vihdoinkin on iltapäivä vapaata. Tarkoituksena oli mennä elokuvateatteriin, mutta se taitaa jäädä ensi viikolle. Tässä kuitenkin (vapaa ilta)päivän asu –dadaa! Mustaa ja valkoista, klassinen yhdistelmä. Punaiset kengät ja laukku piristämässä kokonaisuutta. Kaiken kruunaa uusin huivini, jonka ostin pari viikkoa sitten H&M:ltä. Aluksi tuskailin huivin pituutta. Se kun tuntui olevan ihan järkyttävän pitkän. Lopulta päädyin kiepauttamaan sen kaulaani hieman eri tavalla kuin normaalisti ja samalla sain siitä sopivan pituisen. 

Huivin laitto 

1. Ensin laita huivi kaulaan (kuva 1). Toinen puoli saa jäädä reilumman pituiseksi.
2. Kiepauta huivi kaulan ympäri (kuva 2).
3. Sinulla on nyt kaksi huivin päätä roikkumassa. Ota vasemman puoleinen huivin pää keskikohdalta ja vedä se lenkin läpi ja jätä toinen lenkki.(kuva 3).
4. Vedä nyt oikean puoleinen huivin pää lenkistä kokonaan läpi. Valmis!

Huiveja, huiveja
Tunnustan myös olevani jonkinasteinen huivifriikki. Esimerkiksi kenkiä minulla on todella vähän täällä Espanjan puolella ja aina ajattelen, ettei yhtään paria enää mahdu matkalaukkuun. Kuitenkin huivien kohdalla mietin, että kyllä nyt aina yksi huivi mahtuu mukaan. Lopulta minulle on kertynyt aikamoinen määrä huiveja! Niitä kuitenkin tulee käytettyä ahkerasti ja mielestäni sopii jokaiseen vuodenaikaan. Täällä talviaikaan huivi tulee kiepautettua kaulaan sen kummemmin ajattelematta. Yhtenä päivänä vihreää, toisena punaista, kolmantena oranssia… Kesällä myös käytän huiveja, mutta kevyempiä.

Täällä Espanjassa on jonkin verran näkynyt katukuvassa sellaisia romanttisia kukkaishuiveja. En itse kuitenkaan tunne olevani ihan niin kukkainen tyyppi, joten en ole vielä ostanut kukkaishuivia. Ehkä olisikin parempi, etten enää oikeasti osta yhtään huivia. Kohta vaatekaapissani ei olekaan mitään muuta kuin huiveja, huiveja. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)