maanantai 25. kesäkuuta 2012

JUHANNUSTA JA TUULETUSTA

Vau, millainen viikonloppu! Suomessa juhlittiin Juhannusta ja Espanjassa San Juania. Samalla Espanja eli jalkapallon ja formulan huumaa. Espanja nimittäin voitti Ranskan jalkapallossa 2-0 ja formulassa Alonso kiisi ykköseksi Valencian kisoissa –Kimin jäädessä kakkoseksi Ajjai, kyllä nyt Espanjan kelpaa tuulettaa!

Kenkälöytö
Viikonlopun ohjelmaan kuului kaikkea kivaa. Mielessäni oli ollut jo pitkään etsiä täydelliset kesäkengät, toisin sanoen sandaalit. Suuntasin kaupoille ajatellen erityisesti sellaisia ruskeita sandaaleita. Ne kun olisivat niin hyvät Espanjan kesäsäässä. Minulla ei ole täällä kunnon kesäkenkiä, joissa saisin varpaitani tuuletella, vaan on korkokenkää ja ballerinaa. Kun läksin Suomesta viime syksynä, kuvittelin varmaankin tulevani taas kesäksi takaisin. No höh, jäin sitten tänne Espanjaan -ja ilman sandaaleita. Murr!

Ensimmäisessä keskustassa piipahtamassani kaupassa sitten näin ne: THE kengät, jotka heti oitis valkkasin itselleni. Nyt olen iloinen! Ostopäätös ei ollut edes vaikea. Kengät ovat aitoa nahkaa ja hinta kohtuullinen Kaymo -liikkeessä. Nämä kengät ovat moneksi vuodeksi eteenpäin ja tulevat varmasti olemaan ahkerassa käytössä.
Lauantaina kävimme syömässä ulkona La Feria –nimisessä paikassa, jossa on libanonilaista ruokaa. Valitsin sellaisen annoksen kuin Filadelfia chicken, jossa on kanaa, paprikaa, sieniä, mozzarellaa ja herkullinen kastike. Kyllä oli hyvää!

Vaateyllätys
Elämässä ei koskaan oleta saavansa mitään ilmaiseksi. Sen kerran, jos jotain saa vaikkapa pienen lahjan muodossa, niin siitä osaa olla kiitollinen. Eipä ollut riemulla rajaa, kun sain mojovan vaateyllätyksen sunnuntaina. Poikaystäväni sisko lahjoitti minulle ison kasan uudenveroisia eli hyvin vähän käytettyjä vaatteita. Kävin kaikki vaatteet tarkasti läpi ja yllätyksekseni löytyi vaikka mitä ihanaa.

Monesti sitä ajattelee, että oma maku ei kohtaa muiden kanssa. Tässäkin oli sellaisia vaatteita, joita en olisi ikipäivänä kokeillut liikkeessä. Nyt kuitenkin kokeilin ja vain huomatakseni, että näähän on aika kivoja... :) Iloinen yllätys ja mukavaa oli yllättyä positiivisesti. Toki osa vaatteista karsiutui mm. väärän koon takia ja ne puolestaan lähtee kiertoon. Ne vaatteet, jotka sain itselleni, ovat ihania ja jotkut aikas metkoja. Tarkoitus on kirjoittaa myöhemmin niistä juttua. Olkaahan kuulolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)