keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

KESÄ JA KIIRE

On huono yhdistelmä. Onko tosiaan jo muka heinäkuu? Mihin kaikki päivät ovat huvenneet? Kesä on jo melkein puolessa välin, lomasesonki on kohta huipussaan. Muiden blogejakaan en ole nyt ehtinyt pahemmin lukea, mutta nyt minulla juuri alkoi ruhtinaalliset kolmen päivän vapaat. Toivottavasti edes silloin voisin vähän rauhoittua, juoda kupposen teetä (kyllä, kupponen lämmintä keskellä kesää) ja lukea blogeja. Miulla on myös kesken yksi kirja ja lisäksi paljon uutta lukemista.

Kesä on ollut kirjojen lukuaikaa. Jos en muulloin ole saanut aikaiseksi luettua (niin kuin hyvin paljon todennäköistä) niin kesällä viimein edes jotain. Viime vuosina on tullut laiskistuttua ja lukeminen on ollut laskusuhdanteessa. Ehdottomasti haluaisin lukea enemmän, mutta yhtä monesti vähintäänkin on tuntunut, ettei mielenkiintoista luettavaa ole tullut vastaan. Parhaillaan minulla on yksi lupaava kirja menossa, kohta puolessa välin. Nyt kun on ne vapaat, niin pitää joku rakonen löytää kirjoillekin. 

Tärkeysjärjestyksessä ovat kuitenkin logo-asia ja sarjakuvien teko. Minulla alkaa olla jo kiire. Logo on jo onneksi valmiiksi suunniteltu -enää se toteutus! Mikä on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty. Siitä tulee mielenkiintoista. 
Onneksi eilen ehdin siivota. Olin kuin pyörremyrsky. On sitten helpompi keskittyä to do-listan asioihin, kun takaraivossa ei kummittele ”pitäisi siivota”. Puhdas koti on ♥. 

Kesällä pitäisi osata ottaa rennosti, viettää paljon aikaa ulkona, uida, syödä jäätelöä… Onneksi olen tehnyt jo paljon kivoja kesäjuttuja, kuten kerännyt kukkakimppuja ja uinut. Olen hoitanut kasvimaata ja jäätelökin on maistunut. Kesä on myös tapahtumien aikaa ja keksin juuri yhden mielenkiintoisen tapahtuman, jonne suuntaan elokuussa. 

Nyt tosiaan täytyy jatkaa logon kimpussa, mutta taidankin tehdä niin, että yhdistän kesän ja sen teon: menen ulos ruohikolle. Otan koneen, piirustusvälineet, penaalin, paperia…  Ja siitä se lähtee!

post signature

4 kommenttia:

 1. Nää kuvat on niin ihanan kesäisiä! Varsinkin tuota ensimmäistä tuijotin pitkään ja mietin miksei mulla ole ollenkaan kesälomaa 8) Harmittaa vähän, ehkä jo muutaman vuoden päästä!

  En kans ymmärrä, kuinka voi olla jo heinäkuu! Kesä menee aina ihan liian nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kieltämättä siinä on jotain ihanan kesäistä. :) Ikävää, ettei siulla oo viel lomaa. :/ Mutta tulevaisuudessa sinnuu oottaa monen monet kesälomat, otat sitten niistä kaiken irti! ;)

   Niinpä, aika menee ihan liian nopeasti! 8)

   Poista
 2. Tosi kauniita nuo kukkakuvat! Tosiaan tuntuu siltä, että kesä vaan hupenee kauheeta vauhtia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuhan nyt jotain kesäisiä kuvia halusin laittaa esille. :) Se on se Suomen kesä aina ihan liian lyhyt, mut täytyy nauttia niistä kesäpäivistä, mitä on jäljellä! :) Vielä on hyvin aikaa uinneille, piknikeille, tapahtumille jne. :) Ajattelin, että tänä vuonna osallistun yhteen kivaan tapahtumaan elokuussa, hih. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)