sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

MATKOISTA JA MUUSTA

Ulkona on nyt niin kurja sää, joka on kuin suoraan syksystä.  Veden tulo vaikuttaa yhtä loputtomalta kuin Niagaran putoukset. Juuri tällaisena päivänä on hauska surfata netin syövereihin ja tutkailla matkavaihtoehtoja. Ajatus tulevasta matkasta kutkuttelee jo kovasti ja tänään vihdoinkin teemme matkavaraukset. Jee!
Kuva on lainattu täältä.
Matkasuunnitelmat ovat tosin muuttuneet moneen otteeseen, kun itse vain olisin jo halunnut varata koko helahoidon miettimättä ja pyörittelemättä enää sen kummemmin minne me oikein ollaan menossa. Kunhan nyt pääsisi edes matkalle! Budapest/Kroatia näytti jo aika varmalta jutulta, mutta sitten tuli vaihtoehdoksi hieman eksoottisempi kohde –nimittäin Kuuba.

Kuva on lainattu täältä.
Kuva on lainattu täältä.
Se tuli mieleen siitä, että nyt espanjalaisilla matkatoimistoilla on sinne tarjolla tosi edullisia matkoja ja Kuubahan on yksi sellaisista maista, jotka täytyisi joskus ihan ehdottomasti  nähdä ja kokea. Mielellään mahdollisimman pian, jotta ehtisi näkemään sitä aitoa Kuubaa.
 
Innoissani luin Kuubasta ja ihastelin kuvia maasta. Upeat kuvat paratiisirannoista, rikas kulttuuri, kaikki ne houkuttelivat kovasti. Kunnes luin, että siellä on parhaillaan menossa sadekausi! Vaikken mikään rannalla lököttelijä olekaan, niin en sittenkään halua matkustaa lomallani keskelle sadetta. Varsinkin, kun nyt Suomen kesä taisi jäädä ennätyslyhyeksi! Taidamme siis pysyä turvallisesti Euroopan sisällä…

Ikkunasta ulos katsoessani, näkyy vain sadetta ja synkät sadepilvet. Ajatus matkasta lämmittää mieltä kovin! Mutta samaan aikaan harmittelen kasvimaani puolesta. Tällainen sää on myrkkyä tomaateilleni ja ei ne tällaisessa säässä pääse kypsymään. 

Viime päivätkin ovat olleet yhtä sadetta. Eipä ainakaan harmita yhtään, että joutuu olemaan töissä. Mutta silti. Olisin suonut Suomeen vielä lisää lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä!

Bloggaamisesta
Huomasin muuten, että ”hetkiä elämästä”-tunnisteen alle on kertynyt pyöreät 100 juttua –enemmän kuin minkään muun tunnisteen kohdalla! Silloin, kun aloitin bloggaamaan tarkoitukseni oli lähinnä tehdä juttua Espanjasta ja antaa vinkkejä maahan liittyen. Halusin kirjoittaa elokuvien promotilaisuuksista (kuin toimittaja konsanaan, heh). En edes esitellyt silloin alussa itseäni, mikä nyt kyllä vähän harmittaa. Olisin halunnut kertoa, kuinka innoissani olen kirjoittamisesta ja on kivaa kirjoittaa kaiken maailman juttuja. 

En ajatellut tästä lifestyle-blogia, mutta nyt pikku hiljaa tämä on lipunut siihen suuntaan. Vaikka edelleen haluan postata elokuva- ja sarja-arvosteluita (kun vain olisi aikaa katsoa niitä), tarinoida matkoista ja kirjoittaa tapahtumista ja tilaisuuksista, niin samalla tästä on tullut paljon henkilökohtaisempi blogi. Esimerkiksi kirjoittaessani jutun espanjalaisista kylistä. Käytin siinä lähteenä pari artikkelia listatessani kyliä, mutta kertoen espanjalaisista kylistä omasta näkövinkkelistäni ja omista kokemuksistani. En ole ihan varma, onko henkilökohtaisempi linja parempi. Välillä tuntuu ihan hassulta kirjoittaa itsestään ja omista kuulumisistaan. Kirjoittaminen on kuitenkin ollut hauskaa, ja se lienee se pääasia. Mitä mieltä te olette?

Ja tästä tulikin mieleen, onkos teillä toivepostauksia?
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)