tiistai 16. heinäkuuta 2013

KESÄHAASTE!

                                                   1. Kesän 2013 kohokohta?  
Kesää on vielä onneksi jäljellä, mutta tähän mennessä kesän kohokohta on ollut Venäjän matkamme! Kävimme siellä kesäkuun puolenvälin tienoilla ja vietimme viisi upeaa päivää Karjalassa.
 
2. Seuraava sisustushankintasi?
Sohvanpäälinen. Itse asiassa se on jo tilauksessa.

3. Kallein tekemäsi sisustus/vaate/laukku/kenkäostoksesi?  
Vaateostoksessa selkeä voittaja on tämä viime kesäisissä häissä käyttämäni juhla-asu. Mikä ihana väri ja leikkaus. :)

Sisustusjutussa sohvanpäälinen maksoi aika paljon, mutta se on sitten monen vuoden juttu. Laukkuihin ja kenkiin ei ole mennyt niin paljoa rahaa, kun Espanjassa ne on ihanan edullisia.

4. Minne haluaisit matkustaa?
Minulla on monta kohdetta mielessä! Mutta seuraaviksi kohteiksi olen ajatellut Budapestia ja Kroatiaa, kun vain vielä saisin hoidettua matkajärjestelyt...Myös Kuuba on noussut esille seuraavana mahdollisena kohteena. Kuubaan olisi hyvä päästä mahdollisimman pian, koska tulevina vuosina maa muuttunee paljon ja jos sinne matkustaisi nyt, niin näkisi sitä aitoa Kuubaa.

5. Lemppariruokasi?
Broiler-risotto. Tällä hetkellä.

                                                       6. Linkitä yksi lempparibiisisi.
Linkitän muutamia eri kielisiä biisejä, joista tykkään. En osaa sanoa, mikä on paras! :) Ekana tuli kyllä mieleen tuo ensimmäinen kipale...
7. Mille aikakaudelle matkustaisit jos saisit matkata aikakoneella haluamallesi aikakaudelle? Miksi? Perustelut.
Ei epäilystäkään, ettenkö haluaisi matkustaa vuoteen 1888 ja selvittää Viiltäjä-Jackin todellisen henkilöllisyyden. Olen lukenut aiheesta paljon, katsonut elokuvia ja dokumentteja. Lontoossa vierailessani osallistuin Viiltäjä-Jack-kävelykierrokselle.

Olisi myös mielenkiintoista matkata 1700-luvun Ranskaan ja tutustua Marie-Antoinetteen. Millainen elämä hänellä onkaan ollut! 

8. Kaunein asia Suomen kesässä?
Kesässä kauneinta ovat perhoset ja kukat.Se, että luonto on herännyt henkiin, kaikkialla on ihanan vehreää, yöttömät yöt... Lämpö, mutta toisaalta myös sateet ja ukkoset. Salamoiden tanssi tummalla taivaalla.
9. Paras kesäjuoma?
Vichy-vesi. / Ystäväni tekemä tee. 

 10. Oletko käynyt kesätapahtumissa? Millaisissa? Musiikkitapahtumissa tms.

 Työn puolesta olen osallistunut tapahtumiin, mutta vielä en itse ole ehtinyt asiakkaaksi. Elokuussa olisi tarkoitus käydä musiikkitapahtumassa.Uudet kysymykset:
1. Mikä on parasta kesässä?

2. Minne haluaisit lähteä matkalle?

3. Mitkä kolme asiaa ovat tärkeimmät elämässäsi?

4. Mikä on ehdoton kesäherkkusi?

5. Laita joku kappale ja kerro siihen liittyvä muisto.

6. Lempikukkasi?

7. Mikä on mottosi elämässä?

8. Kenet historiassa esiintyvän henkilön haluaisit tavata, jos se olisi mahdollista? Ja miksi? Perustelut.

9. Miten hemmottelet itseäsi?

10. Entä läheisiäsi?

Haaste lähtee sille, kuka sen tästä nappaa!


Ja seuraaville kivoille blogeille: 
post signature

8 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti haasteesta (: Pakko kyllä myöntää, että olen hirmuisen huono vastaamaan näihin, mutta lupaan yrittää parhaani!

  Oi vitsi tuo Karjalan matka kuulostaa ihan mielettömältä!!! Niin haluaisin itsekin käydä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ollos hyvä. Toivottavasti osallistut, mutta ihan kaikessa rauhassa! :) Joo, tuo Karjalan matka oli kyllä huippu, varsinkin, kun mentiin omalla vanhalla autolla, niin jännityselementtiä oli omasta takaa. ;)

   Poista
 2. Jeee kiitos haasteesta, teen tän heti sopivan sauman tullessa :) On muuten aivan ihana tuo sininen mekko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva! :) Ooo, miten mukavaa kun jonkun toisenkin mielestä mekko on ihana! :) Aluksi epäröin tuon sinisen värin takia, enkä meinannut edes sovittaa, mutta onneksi lopulta sovitin. Oli sen verran ihana, ettei sitten tarvinnut miettiä mitään muita mekkoja, vaan se oli siinä.

   Poista
 3. Hei,vihdoin ehdin tulla tutustumaan blogiisi :) Kiitos haasteesta, omaasi oli mukava lukea! Yritän ehtiä tekemään tämän myös itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, jee, tosi kiva juttu! :) Ihanaa, jos teet tuon haasteen, sitä olisi mielenkiintoista lukea! :) Jään kuulolle. :)

   Poista
 4. Moikka! Kiitos, kun kävit kommentoimassa blogiani. :) Kivalta vaikuttaa sinunkin blogisi! Ja tuo sininen mekko on aivan ihana! p.s. Ihan paras vastaus 7. kysymykseen...minäkin olen aina halunnut selvittää Viiltäjä-Jackin henkilöllisyyden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei mitään! :)Mukavaa, kun tulit tänne ja piristit päivääni! :) Kiva, jos vaikuttaa kivalta blogilta. Jää toki seurailemaan. ;) Oi, tuo sininen mekko oli kyllä ihan paras. Enpä olisi uskonut tuon värin käyvän miulle noin hyvin, mutta olen iloinen, kun lopulta päädyin juuri siihen. :) Joo, tuo Viiltäjä-Jack on aikamoinen arvoitus koko tyyppi. Henkilöllisyyden lisäksi kiinnostaa tietysti, mikä saa ihmisen tekemään jotain noin sanoinkuvaamattoman pahaa.. Mutta jäänee ikuiseksi arvoitukseksi! Kiitos kommentistasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)