sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

VANHAN AJAN TUNNELMA

Aluksi meinasin, etten julkaise näitä kuvia. Sitten mietin, että näissä on niin ihana tunnelma. Oikea vanhan ajan henki! Miksi turhaan pantata tällaista kauneutta? Kyseiset kuvat on otettu paikasta, joka on oikeasti vanha, nimittäin yli 100 –vuotiaasta kartanosta, mikä varmasti tuo niihin oman kosketuksensa. Ehkäpä juuri sen takia paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi.

Kuulostaa kamalalta kliseeltä, mutta näistä kahdesta kuvasta olen saanut inspiraatiota. Kirjoitan joskus runoja. Pitkään aikaan, siis hirvittävän pitkään, ei ole tullut mitään ulos. Näitä katsellessa runosuoni alkoi sykkiä ja ei voinut muuta kuin tarttua paperiin ja kynään. Myös itse paikka on niin upea, että sitä pysähtyy ihastelemaan ja ehkä samalla myös haaveilemaan. 

post signature

6 kommenttia:

 1. Voi, kuinka nostalgisen kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä vanhan kartanon tunnelmaa. :)

   Poista
 2. Oijoi mikä ikkunalauta, kerrassaan upea!! Kukatkin on siinä kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Kukat on kauniita, vaikka toinen pelargonia on vähän vinksallaan. Mutta eihän kaiken tarvitse aina ollakaan niin täydellistä! :) Ajattelin tätä tällaisena tunnelma-makupalana. Kiva, kun tykkäsitte. :)

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia! Kuvissa on oikein ihana, suorastaan hehkuva tunnelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Totta, tunnelma on upea, ja vaikka ei mitään täydellisiä kuvia olekaan, niin se niistä välittyvä henki on kohdillaan. Oikeaa vanhan ajan tunnelmaa ja oman kosketuksensa siihen antaa se, kun on oikeasti niin vanha paikka. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)