maanantai 1. heinäkuuta 2013

PAKOLLISET TYTTÖJUTUT VENÄJÄLTÄ ♥

Kosmetiikkalöytöjä ja turhautuminen
Venäjän matkalla kiinnitin huomiota siihen, miten huolitellun näköisiä naiset siellä olivat. Minäkin sitten hetken mielijohteesta päätin, että kynnet on laitettava kuosiin. Varsinkin, kun tajusin, että hotellissahan on kauneussalonki. Menin sinne kyselemään ranskalaista manikyyria. Heillä ei ollut kuitenkaan aikoja enää sille päivää.

Sipsuttelin ympäri Petroskoita ja kävin monessa paikkaa, mutta laihoin tuloksin. Yhdessä paikkaa olisi ollut vapaita aikoja, mutta eivät suostuneet ranskalaiseen manikyyriin. En oikein ymmärtänyt miksi, kun en venäjää liiemmin osaa. Toisessa paikkaa puolestaan olisivat tehneet, mutta siellä oli aikoja vasta seuraavaksi päiväksi. Harmittelin myöhäistä ajoitustani, kun olin maanantaina liikkeellä ja tiistaina oli tarkoituksemme lähteä pois jo heti aamusella. 

Minähän en ole koskaan ollut manikyyrissa ja Venäjällä vain tuli sellainen olo, että voi kun olisi ihanaa, jos joku laittaisi miun kynnet! Toisaalta siinä yhdessä paikkaa minua alkoi vähän pelottaa manikyyri, kun näin outoja härveleitä…

Päätin, että kun palaan Espanjaan, täytyy käydä manikyyrissa. Manikyyrit on siellä edullisia ja hyvä puoli on se, että asian saa hoidettua sujuvasti espanjalla. Espanjaa on muutenkin ihana höpöttää jo pelkästä höpöttämisen riemusta ja monesti parin suomalaisen kaverini kanssa juttelemme espanjaksi. Hih. Venäjällä olisi ollut pienoinen kielimuuri. Joten ehkä parempi näin!

Petroskoissa kävimme ostoskeskuksessa ja tein kivoja kosmetiikkalöytöjä. Säästin kivasti!  Olin jo pidempään ajatellut MaxFactorin meikkivoidetta ja kun sellainen tuli vastaan liikkeessä, niin se oli pakko saada. Lisäksi ostin Lorealin puuterin, Lumenen silmänympärysgeelin ja pari herkullisen sävyistä kynsilakkaa. Yhteensä nämä ostokseni tekivät 1005 ruplaa (n.24€), joten ei mielestäni ollenkaan paha! 

Lopulta laitoin itse itselleni kynnet. Loppu hyvin, kaikki hyvin! ;)
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)