lauantai 12. toukokuuta 2012

EL MORENDAL –HOTELLIESITTELY

Palaan vielä Sorian matkan tunnelmiin. Haluaisin nimittäin esitellä hotellin, jossa vietimme pari yötä ja joka oli unohtumaton: El Morendal.

Hotelli, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan, ansaitsee esittelyn. Minulle on kertynyt runsaasti kokemusta matkustelusta ja eri hotelleista tässä vuosien varrella ja El Morendal on kyllä yksi parhaimmista hotelleista. Se on ainutlaatuinen!

Hotelli
El Morendal sijaitsee Sorian kaupungista n. 15 minuutin matkan päässä Almarza-kylässä. Hotelli kohoaa ylväänä ja kauniina pienen joen varrella ja viehättävän kylän laidalla. Sisään astuessa rauhallinen musiikki toivotti tervetulleeksi.

Emme voineet kuin ihastella, miten kaunis hotelli onkaan –niin sisältä kuin ulkoa. Hotellissa on pyritty säilyttämään alkuperäistä sisustusta, esimerkiksi ovet ovat vintagea. Sisustuksessa onkin onnistuttu yhdistämään modernia ja vintagea. Vastaanottovirkailija oli todella ystävällinen. 

Huone
Huoneemme sijaitsi kolmannessa kerroksessa. Se oli todella tunnelmallinen. Kattoikkuna kiinnitti huomioni. Heti ensimmäisena pulpahti mieleeni, että voisin ihastella tähtitaivasta sängyltä. Huone oli ihastuttava ja siisti. Kylpyhuone oli puolestaan iso ja siellä oli amme, joka on melkeinpä vakiovaruste espanjalaisissa hotelleissa. Yllätyin kuitenkin, kun näin, että ammeessa oli hydrohieronta. Siinä sain varmasti parhaimman vaahtokylvyn koskaan! Kokeilkaapa joskus! Suosittelen laventelikylpyä. Olin ostanut sellaisen kylpyjauheen ja sillä sai aivan mahtavat vaahdot.
Ruoka
Aamulla koimme varsin uudenlaisen tavan herätä. Kellon ollessa vielä ties mitä, heräsimme kukon kieuntaan! Jatkoimme kuitenkin vielä unia, ennen kuin lopulta nousimme ylös ja suuntasimme aamupalalle. Kukon kiuantaan herääminen voi kuulostaa aika hurjalta, mutta se oli itse asiassa aika miellyttävää. Mieluummin heräisin kukon kieuntaan kuin herätyskellon pirinään…

Aamupala oli pieni, mutta todella nätisti aseteltu. Oli tunnelmallista nauttia aamupala ravintolassa.

Kylpylä
Hotellissa on myös kylpylä, joka täytyy varata etukäteen. Kylpylän saa käyttöön yhden tunnin ajaksi ja silloin siellä ei ole muita, joten voi vain nauttia täydellisestä rauhasta. Mietimme pitkään mennäkö vai ei. Voitte uskoa, että todella teki mieli mennä! Varsinkin, kun siitä on niin pitkä aika, kun viimeksi olin ollut SAUNASSA! Lopulta emme menneet. Hinta oli ihan liian korkea. Sen sijaan illastimme hotellin ravintolassa ja ruoka oli todella hyvää.

Yhteenveto
Vivi Vinna suosittelee El Morendal –hotellia ja yleensäkin Soriaa matkakohteeksi. Soriassa on niin paljon näkemistä, että ei mahtunut yhteen reissuun kaikki. Laguna Negra (Musta lampi) oli henkeäsalpaavan kaunis, mutta samalla karu. Siinä oli jotain taianomaista. Vesiputoukset ovat aina mielenkiintoisia. Sorian kaupunki oli pieni, mutta kiva tuttavuus. Täytyy palata toistekin Soriaan!
Laguna Negra
Sorian kaupunkia
Sorian kaupungin puistosta                                                                                                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)