keskiviikko 16. toukokuuta 2012

JOKA NAISEN VAATE

Vaate, joka löytyy varmasti kaikkien naisten vaatekaapista, tai ainakin pitäisi löytyä. Vaate, joka viimeistään juhlien alla kaivetaan esiin: sukkahousut

Sukkahousut myötäilevät vartaloa vyötäröstä varpaisiin. Sen paksuusyksikkö on denier, esimerkiksi alle 15 denierin sukkahousut puetaan juhliin, koska ne ovat melko ohuet. 30 denieriä on sen verran paksu, että peittää mahdolliset läiskät jaloissa. 40 denierin sukkahousut puolestaan peittävät jalat kokonaan.(Wikipedia)

Kävin eräässä sukkahousuliikkeessä selvittämässä minkälaiset sukkahousut ovat nyt muotia, minkä hintaisia sukkahousut ovat noin suurin piirtein Espanjassa, vinkkejä täydellisten sukkahousujen ostoon ja mihin sukkahousuja oikein tarvitaan.

Muotia ja vinkkejä
Tällä hetkellä sukkahousumuodissa näkyy ennen kaikkea romanttinen suuntaus. Sukkahousut ovat täydellinen lisävaruste hyvään tyyliin. Ne auttavat vahvistamaan pakaria ja jalkoja niin, että vaatteet istuvat paremmin vartalossa.

Hinnat vaihtelevat 3,90€ aina 9,95€ asti, mutta kalliimpiakin sukkahousuja on. Etsiessäsi täydellisiä sukkahousuja, kannattaa aina kysyä neuvoa myyjiltä, jotka tuntevat sukkahousumaailman kuin omat taskunsa. Lisäksi kannattaa aina etsiä sellaisia sukkahousuja, jotka rikkovat tyyliämme. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että on hyvä olla avoin uusille ideoille ja rohkeasti kokeilla erilaisia sukkahousuja. Jopa sellaisia, jotka aluksi eivät ollenkaan tunnu oman tyylisiltä. 
Värit ovat tulleet, kenties jäädäkseen...
Sukkahousuja eri väreissä, hillitystä rohkeaan... huomatkaa ihanat bikinit taustalla...
Naisellista tyyliä, kuvioita...2 kommenttia:

  1. Nyt kun miehillekin löytyy sukkahousuja useammalta valmistajalta, ajattelin kysyä, mikä on tilanne espanjassa. Tunteeko sikäläiset sukkahousukauppiaat miesten sukkahousut. Siellä säiden puolesta on paljon vähemmän tarvetta sukkahousuille kuin täällä suomessa, mutta silti veikkaan että miesten sukkahousut yleistyy paljon aikaisemmin espanjassa, italiassa ja ranskassa, kuin suomessa. Täällä perinteiset miesten mallit on juurtuneet paljon syvempään ja mitään uutta ei passaisi kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys ja kiitos, kun toit tämän näkökulman esille. Rupesi itseäkin kiinnostamaan sen verran, että palasin liikkeeseen. Ensinnäkin miehille oli sukkia (tavallisia) myynnissä, mutta sukkavalikoima oli todella pieni verrattuna naisten puoleen. Sitten on niitä polvisukkia, jotka on periaatteessa naisille, mutta ihan yhtälailla miehetkin ostavat niitä. Eli polvisukkia ainakin miehet käyttää, mutta miesten sukkahousuista ei myyjäkään osannut sanoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)