keskiviikko 23. toukokuuta 2012

SHOPPAILUA FIRMAN PIIKKIIN

Oletteko koskaan miettineet, miltä tuntuisi shoppailla firman piikkiin? Nyt voin kertoa ainakin oman kokemukseni. Eilen nimittäin juoksin tapaamisesta toiseen ja siinä välissä sitten kävin shoppailemassa Zarassa. 

Minun piti ostaa työvaatteita ja firma lupasi maksaa. Tuntui kivalta mennä Zaraan ja lopulta ostin housut. Enää puuttuisi muutama muu vaatekappale ja olisin valmis töihin. Nyt jännittää! 

Miulle sitten läjähti kerralla monta työjuttua. Tai oikeastaan koko ajan olen tässä tehnyt etätyötä Suomeen extrahommana. Nyt aloitan sitten uudessa työpaikassa täällä Espanjan päässä. Näiden lisäksi aloitan työharjoittelun. Kiirettä on luvassa, mutta toisaalta nämä kolme työtä on niin erilaisia, että tuovat kivasti vaihtelua! Blogi tulee säilymään samana eli yritän kirjottaa sitä mukaan, kun jotain kirjoitettavaa tulee.

Shoppailu firman piikkiin oli tosiaankin mahtava kokemus! Kerrankin kun sai valita housut ilman, että tarvitsisi murehtia hintaa. Hinnan sijasta ongelmaksi muodostui se, ettei näin keväällä ole kunnon valikoimaa puhuttaessa mustista housuista. Oikeastaan siellä oli vain yhdenmalliset mustat housut, joten pikku pakko oli ne sitten ostaa. Heillä eikä muissakaan Zaran liikkeissä ollut enää haluamaani kokoa, joten jouduin ostamaan pienemmän koon housut.

Onhan ne ihan ok, mutta hivenen tiukat. Työhousuina nimenomaan olisi hyvä olla sellaiset housut, ettei purista. Myyjä totesi, että pesussa ja käytössä ne suurentunevat. Saa nähdä.

Nyt housut pyörivät autuaasti koneessa ja parempi olisi, että edes pikkuisen löystyisivät tuosta! Oikeesti! Muuten joku on hyvin, hyvin kärttyinen…


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)