keskiviikko 2. toukokuuta 2012

KESÄMEIKIN POHJAKSI MEIKKIVOIDE + PUUTERI

Suuntasin joku aika sitten El Corte Inglésiin, kenties Espanjan tunnetuimpaan tavarataloketjuun. Tiedustelin meikkivoidetta ja puuteria, jotka sopisivat kesäkäyttöön eli meikkipohjan pitäisi olla kevyt, eikä saisi valua. Näin löytyi Bourjois Paris healthy mix serum ja Une natural beauty 100% mineral foundation. Hinta hieman mietitytti, mutta lopulta nappasin tuotteet ostoskoriini.

Bourjois Paris healthy mix serum lupailee kestävyyttä ja hehkua jopa 16 tunnin ajaksi. Auttaa tekemään väsyneistä kasvoista hehkeämmät. Peittää, muttei jätä liiallista paksuutta.

Une natural beauty 100% mineral foundation hoivaa ihoa ja antaa valoisuutta. Tämän huomasin jo El Corte Inglésissä testatessani puuteria kämmenselälle. Se todellakin toi valoisuutta, joka sillä hetkellä tuntui enemmän kuin houkuttelevalta.

Myyjä suositteli meikkivoiteen sävyksi sitä vaaleinta sävyä, mikä ei minua kalpeanaamaa yllättänyt. Se, että puuteri olisikin pari astetta tummemman sävyinen, nosti kuitenkin kulmakarvani pystyyn. Sanoin myyjälle, etten a) rusketu kovinkaan helposti ja b) onkin paljon todennäköisempää, että miun naama on auringon jäljiltä kuin palosireeni sekä c) jos siis edes saisin minkäänlaista väritystä kasvoilleni. Asiantunteva myyjä sanoi, että tässä tapauksessa siis varsin oivallinen tuote juuri minulle ja voin huoletta käyttää jo nyt tai sitten vasta kesällä. 

Pakkohan miun oli se sitten lopulta ostaa –meikkivoiteen lisäksi. Mukaan sain myös roppakaupalla neuvoja tuotteiden käyttöön, mm. kesäaikaan saatan joutua jo muutaman tunnin kuluttua lisäämään puuteria.
Tuotteet testiin
Aloitin molempien tuotteiden käytön mielessäni ”vain” testaus tarkoituksenani ottaa tuotteet käyttöön vasta kesällä. Kuinkas ollakaan jäin koukkuun! Ei tee enää mieli pohjustaa aikaisemmin käytössäni olleella meikkivoidepuuterilla. Ero on valtaisa! Siinä missä MaxFactorin panstik on peittävä ja paksuhko, mutta ah niin kätevä, niin Bourjois Paris on unelmakevyt! Se ei peitä niin hyvin kuin MaxFactorin meikkivoidepuuteri, mutta ihan tarpeeksi hyvin kuitenkin. Se on kevyt ja miellyttäväntuntuinen kasvoilla. Kun ekaa kertaa levitin kasvoille, tuntui kuin olisin laittanut kevyen päivävoiteen.

Une natural beauty –puuteri, jonka levitän nopsaan puuterisiveltimellä, puolestaan toi loppusilauksen kasvoilleni. Myös puuteri jättää kevyen olon kasvojen iholle. Parasta näissä kahdessa tuotteessa on se, ettei olo oikeastaan tunnu meikatulta! Voin siis suositella! Yksi huono puoli kuitenkin löytyy, en tosin tiedä onko se sitten miun päässä, mutta muutaman tunnin jälkeen tuntuu, että kasvot ihan hitusen kiiltäisi. Siihen auttaa, kun lisää vähän puuteria. Muuten olen kyllä ollut huipputyytyväinen ja voin käsi sydämellä suositella muitakin kokeilemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)