keskiviikko 9. toukokuuta 2012

MATKATTAREN BLOGI

Viime aikoina olen havahtunut siihen, että blogeja on paljon, mutta yllätyksekseni myös niitä ihania blogeja on runsaasti. Ajattelin, että olisi kiva esitellä niitä ihania blogeja. Sellaisia, joihin olen tutustunut ja jotka ovat erityisiä/ihania tai sellaisia, joihin haluaisin tutustua. Näin pääsemme tutustumaan uusiin blogeihin ja hienoa, jos löytäisitte uutta ja mielenkiintoista luettavaa. Haluaisinkin nyt tässä ensimmäisessä blogiesittelyssä esitellä Matkattaren Minä nauran auringolle -blogin.

Matkatar rakastaa auringon lämpöä ja matkustelua. Blogi kertoo matkoista ja elämästä. Kirjoittajan taiteellisuus tulee hyvin esille hänen blogistaan, joka on visuaalisesti hyvin kaunis.

Matkatar on tehnyt paljon haasteita. Monissa niistä hän on saanut toteuttaa taiteellisuuttaan ja me lukijat olemme päässeet nauttimaan hienosti toteutetuista töistä ja ideoista. Myös hänen maalauksensa ovat todella kauniita. Ne ovat maalauksia mm. luonnosta, eläimistä ja ihmisistä. Oma suosikkini on riikinkukko-maalaus.

Matkatar on kirjoittanut blogia vuodesta 2011 asti, jona aikana hän on ollut niin Suomessa kuin Espanjassakin. Matkatar on myös reissannut muualla, mm. rapakon takana Las Vegasissa.

Lukuiloa! :)

2 kommenttia:

  1. Hei nyt vasta huomasin tämän postauksesi! (Jostain syystä postauksesi eivät ole päivittyneet listaani...) Eli tosi paljon kiitoksia ystävällisistä sanoistasi ja mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hih, hyvä, kun huomasit ja ei mitään, kiva esitellä muiden blogeja. :) Oikein hyvää viikonloppua siullekin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)