lauantai 26. toukokuuta 2012

UUDET KENGÄT

Uusien työkuvioiden myötä ostin uudet kengät, jotka oli uskomattoman edulliset (12,95€). Mitä olen nyt niillä kadulla sipsutellut, niin ihan hyvät ne on jalassa. Olen supertyytyväinen!

En malttanut olla taasen kokeilematta kenkiä, joten laitoin ne jalkaan. Oli vain hivenen huonoa tuuria matkassa, kun iloissani kävelin ja astuin... purukumin päälle! Sen kerran, kun en katso, mihin astun, niin käy tietenkin näin. Ihmetyttää vain, että miten näitä tämmöisiä ihmisiä riittää, jotka roskaa katuja. Ei kiva! Olisi kaikkien kannalta kivempi, että pidettäisiin kadut siistinä.

Nyt tässä vielä kuva kengistä ja taas pitää rientää...

Terkuin


4 kommenttia:

 1. Kiitos! Yksinkertaiset, mutta ajaa asiansa edustavina kenkinä. :)

  VastaaPoista
 2. Olisi hauskaa tietää mikä kauppa näitä myy,ehkä paremminkin kuka niitä myy ,netissä,ja kuka on valmistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi! Pahoittelut, että tähän postaukseen ei tullut laitettua tietoa, mutta nyt asia korjaantuu. Kyseiset kengät on ostettu kenkäliikkeestä nimeltä BOGAR. Bogar -liikkeitä on Espanjassa tällä hetkellä vain Zaragozan kaupungissa, 7 kpl (mm. Paseo Teruel ja César Augusto 80). Kengät ovat espanjalaiset, valmistaja on Roal. Kengän sisässä oleva teksti Fashion Alfonso tarkoittaa nuoruuteen liittyvää ja modernia tyyliä ja se kuuluu Roal-valmistajalle.

   En valitettavasti tiedä, mistä näitä ihanuuksia voisi tilata netissä. Kengät nimittäin käytössä ovat osoittautuneet todella mahtaviksi, siis todella mukavat jalassa, vaikkei uskoisi noin edullisen hinnan perusteella.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)