keskiviikko 2. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 1. JA 2. LUUKKU

Viime vuonna tein joulukalenterin ihan ensimmäistä kertaa tässä blogissa. Silloin se oli yhtäkkinen päähänpisto. Juttua oli laidasta laitaan ja punaisena lankana löyhästi joulu ja siihen valmistautuminen Espanjassa.

Koska joulukalenterit ja joulun odotus on kivaa, niin ajattelin tänäkin vuonna toteuttaa jonkinmoisen kalenterin. Tosin tänä vuonna esittelisin kynsilakkoja. Teen siis kynsilakkajoulukalenterin. Hauska idea, vai mitä?  

Minä niin tykkään lakoista ja niitä on kertynyt ehkä vähän liian monta. Mutta sitä suuremmalla syyllä toteutan tämän joulukalenteri-idean. Saan nauttia joka päivä uusista kynsistä ja vertailla, mikä on paras sävy vai onko sellaista. Mukaan saatan ehkä ujuttaa päivän kuulumisia ja muutakin juttua mausteeksi. Ja saattaapa kalenterista paljastua yllätyksiä. Kannattaa siis olla kuulolla, jos tykkäät kynsilakoista ja vaikka et tykkäisi, niin kannattaa silti olla kuulolla.  

Näissä hieman salamyhkäisissä tunnelmissa starttaan joulukalenterin. Koska olen espanjalaisittain hieman myöhässä, niin teen kertarykäisyllä nämä kaksi joulukuun ensimmäistä luukkua. Sitten yritän oikeasti pysyä ajan tasalla, eli postaus päivässä. 
Ensimmäisen luukun takaa paljastuu nudekynsilakka. Merkki Kiko, sävy 372. Ihan nätin värinen, sellainen tosi luonnollinen. Miinuksena jopa tuo liika luonnollisuus, niin hyvin se sulautuu ihonväriini, jolloin ajoittain näyttää kuin ei olisi kynsiä ollenkaan. 

Mielestäni nude sopii parhaiten kesäaikaan. Toisaalta se on hyvin neutraali, joten mikään ei estä sitä käyttämästä talvella. 

Ja sitten kovan luokan paljastus. Kuvassa näkyvät kynnet lakkasin viime viikolla, muistaakseni torstaina. Eli kuvanottohetkellä melkein viikon vanha lakka kynsissä. Lakka on pysynyt tosi hyvin. Seuraavassa luukussa kerron miksi…
Toisessa luukussa on Kikon väritön kynsilakka, nro 200. Kyseessä on siis ihan tavallinen, läpinäkyvä lakka. Jos haluaa luonnollistakin luonnollisemman lookin, niin tätä sipaistessa kynsiin saa kaunista kiiltoa ja suojaa. Avainsana on suojaus. Homma toimii myös toisen, värillisen kynsilakan kanssa. 

Minulla oli aikaisemmin ongelmana, etteivät lakat kestäneet kynsissä muutamaa päivää pidempää. Sitten piti taas lakata. Nyt se murhe on historiaa. Keksin laittaa läpinäkyvää lakkaa värillisen lakan päälle ja vot. 

Kynnet säilyvät hyvinä jopa viikon päivät. Toki hivenen näkyy kulumaa, mutta se ei ole ollenkaan niin paha kuin jos olisin ilman. Suosittelen ainakin kokeilemaan! Väritön lakka on kaikkien kynsilakkojen äiti. Muutakin hyötyä siitä on. Jos sukkahousuihin tulee silmäpako, niin sen saa kurottua umpeen värittömällä lakalla ja siten pidennettyä sukkahousujen ikää. 
Mitä pidät tästä joulukalenteri-ideasta? Tykkäätkö sinä nude-lakoista? Keksitkö muita käyttötarkoituksia värittömälle lakalle?
post signature

8 kommenttia:

 1. Hauska idea! :) Kivan sävyinen tuo Kikon lakka, nyt tuli taas ikävä pitkiä kynsiä ja kynsilakkoja :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? ;) Miustakin ihan kivan sävyinen lakka. :) Hihi, mie oon tyytyväinen näihin lyhkäsiin kynsiin. :)

   Poista
 2. Nätti sävy ja on vähän normaaleja värilakkoja armollisempi kulumiselle.

  Ja aivan mahtava joulukalenteri-idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta... :) Hihii, kiitos. :) Katsotaan, mitä tästä tulee. ;)

   Poista
 3. Tämähän on kiva idea! En ostanut joulukalenteria, joten tää sun blogin korvaa mukavasti:)

  Oon muuten huomannut, että kikon lakoissa on hinta-laatusuhde aivan huippu! Pari kerrosta + päällyslakka niin kestää viikon lähestulkoon virheettömänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos huippuihanasta kommentista! :) Tässähän tulee ihan paineita. :D Totta, oon samaa mieltä. :) Suurin osa lakoistani onkin juuri Kikoa. :D

   Poista
 4. Nude lakat ovat erityisesti oma juttu, mutta en ole koskaan testannut Kikon lakkoja vaikka kehuja olenkin kovasti niistä kuullut. Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudea on helppo yhdistellä vaikka mihin. :) Täällä päin Kiko näyttäisi olevan valtavan suosittu. :) Mukavaa päivää myös siulle, Tiia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)