sunnuntai 13. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 13. LUUKKU

Tänään Lucian päivänä joulukalenterimme luukusta näyttäytyvät tietenkin kimallekynnet. En edes muistanut tämän lakan olemassaoloa. Väriltään se on, yllätys, yllätys, ruskea

Tästä ruskeasta pidän… Toisin kuin siitä toisesta, jonka aikaisemmin esittelin. En aluksi mieltänyt tätä edes ruskeaksi. Vielä tätä kirjoittaessakin aprikoin, onko se sittenkään ruskea vai onko se enemmän jo nudelakkoihin lukeutuva? Hetken aikaa väriä tarkasteltuani totesin, että kyllä tämä on ruskea, kullanhohtoinen sellainen. Toisin kuin siinä toisessa, niin tässä on myös kimalletta ja säihkyä. 

Jatkamme siis Kiko-lakkojen sarjaa ja tällä kertaa kyseessä on sävy nro 303.
Onko niin, että ruskeasta tuli kauniimpi kimalteen kanssa? Periaatteessa yritän välttää kimallelakkojen ostoa, koska ne on vaan niin juhlalakkoja. Eli arjessa melko epäkäytännöllisiä. Riittää, kun omistaa yhden värittömän kimallelakan. Sillä saa taiottua bling-blingiä mihin tahansa väriin. Eli olisi paljon järkevämpää ostaa erivärisiä lakkoja ja sitten halutessaan laittaa kimalletta sillä yhdellä ainoalla värittömällä kimallelakalla.

Rehellisyyden nimissä minulta kyllä löytyy jokunen, tai aika montakin, kimallelakkaa. Aina ei voi vastustaa kiusausta… Tässä ruskeassa sävy on kohdillaan ja tykkään, tykkään tosi paljon. Oli se sitten kimalteen ansiota tahi ei, niin tänään Lucian päivänä kelpaa näissä kynsissä säihkyä.
Hyvää Lucian päivää! 

Näetkö sinäkin lakan ruskeana vai keksitkö sille paremman/kuvaamamman värin? 
post signature

4 kommenttia:

 1. Tuo taitaa olla kupariksi vähän liian vähän punainen... Kiva silti! Minä ajattelen kimallelakoista niin, että ne on laiskan päivän lakkoja. Niihin ei tarvitse piirrellä tai liimailla mitään, ku nkimalle hoitaa kuvioinnin. Onhan se totta, että yksi väritön kimalle riittäisi, sitä sitten voisi yhdistellä peruslakkoihin, mutkun... ;)

  Tänään on muuten meidän Kanarian asuinkunnan pyhä, se kun nimittäin oli Santa Lucia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kupari ois osuva, jos ois himpun verran punaisempi. :P Tuokin on kyllä ihan hyvä pointti, ettei niitä tarvitse sen kummemmin enää laitella, kun on kimallelakkaa.

   Hih, heti piti googlettaa. ;)Lucia on muuten kaunis nimi, olen aina tykänny siitä. :)

   Poista
 2. Ihanaa blingiä kyseisessä lakassa, olen nykyään aivan bling hullu. ;) Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu olen huomannut siun blogista. ;) En kyllä ihmettele, kaikki kiiltävä on kaunista! :) Kiitos, Tiia. Samoin siullekin oikein mukavaa alkanutta viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)