maanantai 14. joulukuuta 2015

KYSY MINULTA ESPANJASTA

Vuosien varrella yksi jos toinenkin tuttu taikka tuntematon on kysynyt minulta vaikka mitä Espanjaan liittyen. Kysymyksiä on ollut kaikkea maan ja taivaan väliltä. En ole siitä ollenkaan moksis, vaan päinvastoin. Kiva, jos voin auttaa. 

On ihan luonnollista, että minulta kysytään Espanjasta, kulttuurista, pyydetään suosituksia maan matkakohteista jne. Olenhan asunut täällä jo niin pitkään. Tiedän yllättävän paljon kaikenlaista. Ajattelinkin, että vuoden vaihteen jälkeen voisi olla paikallaan tällainen tietopakettipostaus. Tai mielipidepostaus. Kummin vain.

Saat siis kysyä minulta ihan mitä tahansa Espanjaan liittyen. Aivan erityisesti kaikki matkailuun, kulttuuriin ja espanjalaisiin liittyvät kysymykset ovat tervetulleita. Politiikka, uskonto ja urheilu eivät ole omia vahvuuksiani. Kaiken lisäksi nuo on sellaisia aiheita, etten edes niistä mielelläni juttele ulkomaalaisten kanssa. Ne ovat yksinkertaisesti niin tunteita kuumentavia teemoja, että pysyttelen turvallisimmilla vesillä. Toki jos joku välttämättä niistäkin haluaa jotain tietää, niin lupaan yrittää vastata. Myös mielipiteitäni saa kysyä. Jos jotain en itse tiedä, niin pyydän apua mieheltä. Tai ongin vastauksen muuta kautta.
Tulevan postauksen tarkoitus on auttaa vastaamaan yleisempiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin Espanjasta, kulttuurista, ihmisistä, matkakohteista. Jos kysymyksesi on laaja, niin voin tehdä siitä jopa erillisen postauksen. 

Jään mielenkiinnolla odottamaan kysymyksiänne! Toivottavasti niitä tulee! Ja jos ei tule, niin se tarkoittaisi sitä, että tiedätte Espanjasta jo kaiken, eikä tälle postaukselle olisi tarvetta. Toivottavasti blogini on osaltaan auttanut parantamaan tuntemustanne Espanjan kulttuurista.

Joka tapauksessa nyt jos koskaan on tilaisuutesi kysyä. Askarruttaako sinua jokin juttu? Esitä Espanjaan liittyvä kysymyksesi nimimerkillä tai anonyymisti kommenttikentässä!
post signature

4 kommenttia:

 1. Minusta olisi kiva tietää, että missä kaikkialla Espanjassa sä olet reissannut ja mitä paikkoja suosittelisit nähtäväksi noin niin kuin yleensä? Mulla olisi toiveissa tehdä matka Andaluciaan (Ehkä Sevillaan, Cordobaan ja Granadaan) joskus keväällä, mutta sitä pitää vähän sumplia, kun en luultavasti saa vapaata viikonloppua pitempään... Osaisitko antaa siihen reissuun jotain nähtävyysvinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta, mikä sattuma! Siis oon käyny kerran Andaluciassa ja kävin juuri noissa kolmessa mainitsemassasi kaupungissa! :D Kiitos kysymyksistäsi! :)Tästä on hyvä alkaa työstämään postausta. ;)

   Poista
 2. Hei minua kiinnostaa tarkemmin tietää espanjalaisesta koulujärjestelmästä ja työpaikoista. Ilmeisesti siestan takia päivät ovat aika pitkiä joka paikassa?

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia aiheita, joka vaatii jonkun verran taustaselvitystä. ;) Aika moneen paikkaan siesta vaikuttaa, mutta on olemassa työpaikkoja, joihin taas ei. ;) Mutta tästä on hyvä lähteä purkamaan aihetta tulevaan postaukseen. Kiitos kommentistasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)