torstai 24. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 24. LUUKKU

Meillä ollut suhkot tavallinen päivä. Huomenna eli joulupäivänä juhlimme joulua. Vain Pohjoismaissa jouluaattoa juhlitaan merkityksellisesti, mutta muualla kuten siis täällä Espanjassa juhlitaan vasta joulupäivänä. 
 
Tänään kävin kuntosalilla, koristelin kuusen ja pyöräytin Bailays-kakun. Saa nähdä, millainen siitä tulee!
Ainakin se oli ihanan helppo tehdä, vaikka kesken kakuntekopuuhien huomasin, että vatkain on kadonnut mystisesti ja jouduin vaahdottamaan kermavaahdon ja kananmunan valkuaiset käsipelillä. Mutta ei se mitään, juuri tällaisia tilanteitahan varten sitä käydään kuntosalilla. ;)

Meillä ei siis aattona sen kummemmin juhlita. lllallisella toki kokoonnutaan yhteen useampi henki ja syödään hyvin. Mutta vasta huomenna on se oikea joulu… Vasta huomenna saadaan ja annetaan lahjat. Vasta huomenna juhlitaan! 

Avataan tämän päivän luukku, toiseksi viimeinen luukku. Laitoin lilahtavaa lakkaa. Silmä ei ole vielä tottunut, sillä tämä on melko uusi tulokas.. Minusta ihan kiva sävy, sellainen vieno. Mitään suurempia tunteita tämä ei herätä, mutta sävy on ihanan vieno ja sopii moneen menoon. Se on muuten merkiltään Kiko ja nro 509. 
Tällainen lakka ja tällainen aatto. Huomenna on tosiaan joulu ja avataan kalenterimme viimeinen luukku. Jos ehdin, niin silloin selviää myös arvonnan voittaja, tai viimeistään sitten Tapanina. Huomenna kannattaa olla joka tapauksessa kuulolla, ties mitä kivaa vielä keksin yllätykseksi ja loppuhuipennukseksi… 

Hyvää joulua! 

Mitä pidät lilahtavista lakoista? Löytyykö sinulta lilaa lakkaa?
post signature

7 kommenttia:

 1. Oon monien vuosien jälkeen alkanut käyttämään taas kynsilakkoja. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun sieki olet innostunut nyt kynsilakoista! ;) Mukavaa joulua myös siulle, Satu! <3

   Poista
 2. Lila ei ole lempivärejäni mutta olen huomannut että vihreisiin silmiini sopii lila luomiväri tosi hyvin. Ihanaa joulua teille sinne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lila sopii vihreisiin silmiin tosi hyvin! :) Miulla on kans vihreät silmät ja joskus juhlavampana päivänä laitan violettia. :) Hyvää joulua teille vielä kertaalleen! :)

   Poista
  2. Siis laitan lilaa tai violettia. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)