tiistai 15. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 15. LUUKKU

Tänään olen juonut kahvia enemmän kuin laki sallii, yhteensä kolme kupillista. Kaksi kuppia liikaa. Espanjassa kahvi on voimakkaamman makuista, aidon kahvin makuista. Vasta täällä asuessa olen oppinut ymmärtämään, miksi suomalaista kahvia pidetään vesilitkuna. Täällä kahvia voi juoda sen yhden tai maksimissaan kaksi kuppia päivän aikana ja kofeiininsaanti on taattu. Ei tee mieli yhtään enempään, paitsi tänään erehdyin juomaan sen pari liikaa ja maha ei kiitä.

Toisaalta oli se sen arvoista. Tulipahan nähtyä ystävää kahvikupposen äärellä ja sain joululahjan! Sain lahjaksi meikkipaletin. Tai oikeastaan tämä on meikkipaletti, joka on hänellä ollut, mutta ei ole koskaan käyttänyt. Siinä on vaikka mitä ihania luomivärejä, poskipunia jne. Minulle tälle taas on käyttöä, joten sillä sen sitten sain itselleni ikiomaksi. Voi, että miten iloiseksi tulinkaan!
Minä tykkään meikkaamisesta, mutta melko luonnollisesta lookista. Juuri koskaan en meikkaa yliampuvasti. Käytän värejä, mutta en revittele. Pieni ehostus on kivaa. Tarkoitus on korostaa niitä omia hyviä puolia. Ehkäpä tämän myötä intoudun kuitenkin kokeilemaan värejä rohkeammin.

Ja sitten kynsilakkajoulukalenteriimme. Tällä kertaa laitoin kultaista kimallelakkaa, sävy nro 232. Jostain syystä olen aina vierastanut tätä ja käyttö on ollut minimaalista. Nyt tätä katsoessa mietin, että tämähän on yllättävän kiva. Miksi ihmeessä en ole käyttänyt sitä enemmän? Okei, se on yksi niistä kimallelakoistani ja kimallelakkoja suosin juhlien aikaan. Mutta silti. Tämä on neutraalin värinen, eli ei erotu liiaksi ja käy vaikka minkä vaatteen kanssa yhteen. Olisin siis voinut käyttää tätä enemmän, vaikkapa sunnuntaisin.
Kovin peittävä lakka tämä ei ole. Vaikka laitoin kaksi kerrosta, joka on näiden Kiko-lakkojen kanssa jo perusjuttu, niin silti oma kynsi kuultaa hennosti läpi. Koska omat kynnet ovat melko hyvässä kunnossa, niin periaatteessa se ei haittaa. Ja voitte vain kuvitella, miltä näyttää, kun laitan lakkaa vain yhden kerroksen verran. Lopputulos on molemmissa kiva. Jos minulla taasen olisi huonokuntoiset kynnet, niin sitten suosisin peittävämpää lakkaa. 

Tällaisia kynsilakka-ajatuksia tällä kertaa. Huomenna uusi lakka ja uudet kujeet. Nähdään taas silloin täällä blogin puolella!

Ja hei, huomasitko eilisen Kysy minulta Espanjasta –postaukseni? Nyt saat kysyä ihan mitä vain Espanjaan liittyen.
post signature

8 kommenttia:

 1. Onpa upea paletti ja aivan samoilla linjoilla meikkauksen suhteen mennään täälläkin. Taidan sitten tykätä vesilitkusta, sillä liian vahvaan kahviin en ole tottunut. Espresso ei ole yhtään meikäläisen juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miustakin tosi hieno paletti. :) En miekää tykkää yhtään espressoista. Mutta täällä café con leche (maitokahvi) maistuu aidolta, sellaiselta pavuista tehdyltä kahvilta. Suomen kahvi maistuu kuin siihen olisi sekoitettu jotain... :P Meistä on aina tuntunut siltä, että Suomen ja Espanjan kahvissa on muutakin eroa kuin paahto.

   Poista
 2. Heh, ihan sama juttu kahvin kanssa. Yksi on perus, kaksi vielä menee, mutta kolmesta saan hepulin! Ei mulla maha mene sekaisin, mutta silloin minä - tunnettu minne vaan milloin vaan nukahtelija - saatan vetää vielä aamukolmelta 120 % kuin mikäkin duracell-pupu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, samis! :) Tosin Suomessa voisin juoda useamman kupin ja siellä tuleekin juotua oikeasti enemmän kahvia. Mutta täällä ei vaan pysty. :D Oikeastaan ihan hyvä vaan. :D

   Poista
  2. Mä en ole eläissäni pystynyt juomaan suomalaista litkua...Onneksi on löydetty tarpeeksi tujut tökötit juotavaksi täälläkin!

   Poista
 3. Ihanan kaunis meikkipaletti, toivottavasti löydät sille käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja nimenomaan, tälle on löydyttävä käyttöä! :) Senhän takia mie sen saikin lahjaksi. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)