perjantai 4. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 4. LUUKKU

Neljäs luukku ja neljäs kynsilakka. Aamulla lakkasin kynnet. Olin hilkulla laittaa kokonaan toista lakkaa, mutta lopulta tämä helmenvalkoinen Kiko, sävy 214 vei voiton.

Tämä kynsissä on aina niin hyvä olla. Se käy yhteen kaiken kanssa ja on jotenkin jopa juhlava. Siitä saa hyvän fiiliksen. Juuri tänään tarvitsin tällaista hyvä-fiilis-boostia elokuvajuttuun. Tänään oli tosiaan kuvauspäivä elokuvan tiimoilta, jossa olin avusajana. 
Se meni hyvin! Tutustuin uusiin ihmisiin. Näin, miten yhdysvaltalaista elokuvaa tehdään. Tulipahan tehtyä avustajan pesti. Mukava kokemus kaiken kaikkiaan!  

Oli myös jälleen kerran mielenkiintoista nähdä, miten valtava joukko ihmisiä ahertaa yhden elokuvan tiimoilta. Miten paljon yhteen elokuvaan laitetaan omaa osaamista ja ammattitaitoa. Se on uskomatonta. Se kaikki työ, taito, ihmiset ja raha, joka on jokaisen elokuvan takana. Elokuvan teko ei ole helppoa. 

Tämä oli taasen kerran erittäin rikas ja opettavainen kokemus. Joskin harmittaa, kun se on jo ohi. Elokuvan julkaisua odotellessa...
 
post signature

4 kommenttia:

 1. Sullahan on hauska joulukalenteri! Minä rapsuttelen Veikkauksen joulukalenteria ja toivon että voittaisin edes sen pienimmän 5 € voiton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matkatar! :) Hihi, toivotaan, että onni potkisi! :)

   Poista
 2. Jee mahtavaa, nämä on niitä juttuja,joita on kiva muistella mummonakin. :) Ihana lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Onpahan sitten jotain muistelemista. ;) Tää lakka on miustakin tosi kiva, ellei jopa lempparein. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)