sunnuntai 21. lokakuuta 2012

AURINKOINEN TUNNUSTUS

Sain Matkattarelta Minä nauran auringolle -blogista ihanan, piristävän ja kivan tunnustuksen. Kiitos kovasti! 

Kuva on lainattu täältä.

Jotta voi ottaa tunnustuksen vastaan, pitää vastata seitsemään helppoon kysymykseen. Tässäpä nämä:
1. Lempinumero: 23, se on numero, joka on aina ollut ylitse muiden ja löytyy miun lottorivistäkin. Selityksenä on se, että olen syntynyt 23.pvä. Lisäksi syntymäpäivästä hauskan tekee se, että silloin on juhlapäivä Aragoniassa. :) Tämän lisäksi yhteen aikaan näin 23 -numeroa kaikkialla. :D Asiaa ei varmasti auttanut yhtään elokuva Numero 23...
2. Alkoholiton suosikkijuoma: Kahvi. Se on osa jokapäiväistä aamurutiiniani, mutta on myös ihanaa mennä vain kahville johonkin tunnelmalliseen kahvilaan.
3. Lempieläin: Hevonen. Se on jotenkin niin ylväs, kaunis ja uljas eläin. Siinä on jotain salaperäistä...
Kuva on lainattu täältä.

4. Facebook vai Twitter: Facebook. Twritter ei ole tuttu ollenkaan ja nyt, kun Face on jo käytössä, niin se saa riittää.
5. Intohimoni: Monia... elokuvat ja sarjat, kirjoittaminen, sarjakuvat, Espanja, metsässä samoilu, hyvä ruoka, matkustelu...
6. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. Silloin tapahtuu yleensä kaikkea kivaa, saa luvan kanssa rentoutua (vaikka monesti myös suuntaan kuntosalille juuri lauantaina) ja koti on juuri siivottu.
7. Suosikkikukka: Aina ennen se oli ruusu, mutta nyt työskenteltyäni kukkakaupassa, en olekaan enää niin varma. Ihania kukkia on hurumykkänä! Mutta, mutta... sanotaan nyt vielä kuitenkin se ruusu.
Kuva on lainattu täältä.

Tunnustus kuuluu myös laittaa eteenpäin ja tiedottaa asiasta asianomaisille. 

Täältä päivänpaistetta lähtee seuraaviin ihaniin blogeihin:
- Ninan Tunnetila
- Una Chica
- Diamonds and Pearls

Käykäähän tutustumassa näihin blogeihin, jos ei ole vielä tuttuja! :) Lisäksi Diamonds and Pearls- blogissa on juuri nyt menossa blogin synttäriarvonta 28.10 asti. Kannattaa osallistua! :)

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)