torstai 4. lokakuuta 2012

HOTELLIESITTELYSSÄ CANARIFE PALACE, PUERTO DE LA CRUZ, TENERIFFA

Tämä hotelli ei ollut alun perin se, jonka olin varannut. Meillä oli kuitenkin tuuria, koska se oli jopa parempi kuin toinen saman kategorian hotelli. Kaiken kukkuraksi saimme käyttää kaikkia saman ketjun hotelleja ja vaihtelu teki terää. Meillä oli all exclusive.
Kuva on lainattu täältä.


Sijainnin syväanalyysi
Hotelli Canarife Palace (Aceviño 10) sijaitsee Puerto de la Cruzissa, La Pazin kaupunginosassa n. 1,5 km kaupungin keskustasta ja aikalailla 25 min. ajomatkan päässä Teneriffan pohjoisesta lentokentästä. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee vain kivenheiton päässä sekä ravintolat, liikkeet ja ruokakaupat. 

Sijainti on hyvä, jos tarkoituksena on viettää aikaa hotellin uima-altailla tai lähteä kiertämään saarta autolla. Moottoritielle pääsi näppärästi. Hotellilla on oma parkkipaikka, mutta kuutena päivänä seitsemästä se oli kyllä niin täysi, että parkki piti etsiä muualta. Ikinä ei kuitenkaan ollut ongelmaa iskeä auto parkkiin, mutta huom. taskuun parkkeerauksen jalo taito pitää olla hallussa! 

Keskustaan pääsi kävellen hyvin, mutta paluumatkalla on tosi jyrkkä ja piiitkä ylämäki. Ihan huvikseen ei keskustaan tullut lähdettyä... Hotellilla on ilmainen linja-autokuljetus keskustaan ja takaisin ma-pe, mutta melko suppea aikataulu esimerkiksi illalla ei kuljetusta enää ollut –siis juuri silloin, kun sille olisi ollut tarvetta.

En suosittele tätä hotellia, jos tarkoituksena on mennä rannalle ja yöelämään. Kannattaa silloin valita hotelli, joka on aivan Puerto de la Cruzin keskustassa ja lähellä Playa Jardinia, joka on tosi upea uimaranta ihanine puutarhoineen (heh, siitähän se nimikin tulee!).
Puerto de la Cruz.


Huone
Hotelli Canarife Palacen huoneet ovat isoja kera parvekkeen, jossa vielä pyykkiteline. Rannalla loikoilun jälkeen levitin aina bikinit ja pyyhkeet sinne tuulettumaan. Kylpyhuone on myös iso ja sieltä löytyy mm. kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Huoneessa on myös televisio ja radio. Pyyhkeet vaihtuivat päivittäin.

Hotelli
Hotelli on yleisesti ottaen hyvä, vaikka kyllä sen huomaa, että sille on jo kertynyt ikää. Henkilökunta on ystävällistä. Virkistysalue uima-altaineen olisi saanut olla paljon isompi, ottaen huomioon, että alueen jakaa kahden hotellin asiakkaat. Aurinkotuoleja ei riittänyt kaikille, joten meidänkin piti sitten laittaa pyyhkeet nurmikolle. Tietysti juuri sen yhden ainoan kerran, kun halusimme rentoutua hotellissa. 

Huippua oli, että siinä toisessa hotellissa sijaitseva kylpylä oli ilmainen, joten halusimme käyttää tilaisuuden hyväksi. Kylpylä täytyy varata etukäteen. Se on niin pieni! Yksi tunti on siis ihan riittävä. Siellä on höyrysauna, tavallinen sauna (jossa tosin ei saanut edes löylyjä) ja poreallas. Jos tavan sauna osoittautui pettymykseksi, niin höyrysauna oli kyllä hyvä. Olin seitsemännessä taivaassa. Siitä oli ikuisuus (ei, en liioittele), kun viimeksi olin ollut saunassa!  

Ravintolassa ruokalajien määrä on uskomaton. Valinnanvaraa todella oli. Ruoan laatu ei ollut kuitenkaan mielestäni niin hyvää, kuin mitä neljän tähden hotellilta odottaisi ja joissakin tapauksissa jopa ala-arvoista ja joissakin taas positiivisesti ylitti odotukset. Terveellistä ruokaa siis esimerkiksi kasviksia on turha odottaa, vaan se on sitä pasta-ranskikset –linjaa. Vaikka ehkä se ei lomalla ole niin justiinsa –jos siis syö epäterveellisesti.

All exclusive –paketin omaavat saavat käyttää snack baaria ja siellä sai tehdä itselleen drinkkejä ja syödä välipalan. Me missasimme päivän ruoan, kun aina olimme huitelemassa jossain muualla. Snack baari oli kuitenkin pelastuksemme, kun tulimme retkiltämme takaisin hotellille. Niinpä usein sujahdimme sinne ensimmäiseksi mahat kurnien. 

Hotellissa oli muuten myös turistiviihdyttäjiä, jotka järjestivät aktiviteettejä ja pistivät joka ilta –ainakin melkein, shown pystyyn. Ihan kiva, että hotellilla on iltaisinkin jotain ohjelmaa kuten bingoa. Kaiken kruunaa se, että juomat voi hakea snack baarista. Kannatti olla all exclusive. ;)

Yhteenveto
Suosittelen --> kyllä, jos haluatte viettää rennon loman hotellilla uima-altailla ja hyödyntää kylpylän ja / tai lähteä autolla omatoimiselle tutkimusmatkalle

En suosittele --> jos etsitte merenrantaa ja yöelämää - hotellin sijainti ei näitä aktiviteetteja ajattelen ole ihanteellisin

Hotellin hinta-laatusuhde on hyvä.
post signature

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi! On tullut tuolla Espanjassa melkoisen usein käytyä, niin olisi ihan kiva seurailla tätä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Jää ihmeessä seurailemaan, kiva, kun jätit kommentin. :) Tarkoitus on tehdä lisää Espanja-aiheisia postauksia, mutta yritän kyl muustakin kirjoittaa... :D Postaustoiveita saa esittää. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)