torstai 11. lokakuuta 2012

KUINKA LÖYSIN TÄYDELLISEN LAUKKUNI?

Käsilaukun osto ei ollut miulle millään lailla ajankohtainen juttu. Sattui kuitenkin niin, että olin lentolaukunhakureissulla (mikä sanahirviö) puolalaisen ystävättäreni mukana tässä jokin aika sitten. Etsittiin kissojen ja koirien kanssa, mutta vain todetaksemme, miten voikin olla näin pirun vaikeeta löytää yhtä laukkua! Siis sellaista, jonka voi viedä lentokoneen ruumaan ja jossa EI ole pyöriä. Selitykset liikkeissä oli kaikkea maan ja taivaan väliltä.

”Ei niitä myydä” , silmien pyörittelyä…  ”Kaikki haluaa lentolaukun pyörillä”, katse taivaisiin…

Melkein luovutimme… lähdimme kohti kotiloitamme. Kävelimme sellaisen liikkeen ohi kuin Misako, joka on aivan Zaragozan keskustassa sijaitseva laukkuliike. Heti jarrutus, peruutus ja heittämällä sisään. Siellä olikin juuri oikeanlaisia laukkuja, joita puolalainen ystävättäreni katsoi silmät kiiluen.

Mie puolestani heilun liikkeen toisessa päässä ja juuri siellä näin sen, taikasanan: PROMOCIÓN… En kuitenkaan innostunut ollenkaan, kun kaikki näytti, noh, aikas rumilta miun silmään. Sittenpä näin sellaisen laukun pilkottavan sieltä muiden laukkujen takaa, että oksat pois! Siellä se oli vähän niinkuin piilossa, heh. Tykästyin! Voipi olla että 3€ tarjoushinta osaltaan vaikutti… 

Kyseessä oli niin hyvät alennukset, että 25-30€ laukkuja myytiin 3€:lla! Väri oli sellainen viininpunaisen ja ruskean välimaasto, mikä osaltaan mietitytti, koska sellaistahan voisi olla turhan vaikea yhdistellä…arkena. Puolalainen ystävättäreni sanoi, että kyllä se käy kaiken kanssa siinä missä mustakin ja ei aina tarvitse mennä ”laukku ja kengät samaa maata” logiikalla. No niinpä, pakkohan se oli uskoa!
Molemmat lähdettiin liikkeestä kera uusien laukkujen. Vastauksena vielä otsikon kysymykseen… Uusi ja ah, täydellinen laukkuni löytyi näin ollen ihan sattumalta!
post signature

2 kommenttia:

  1. Nätti laukku! Tykkään tosta väristä tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Eikös vain olekin upea väri? ;) Kiva, kun tykkäät! :) Tosin juuri tuo väri pisti miettimään ostohetkellä, mutta on osoittautunut tosi hyväksi ostokseksi -eikä vähiten edullisen hintansa vuoksi. Malli on miun makuun just hyvä, vaikka ehkä seuraavilla kerroilla pitää katsella enempi laukkuja, joista löytyisi myös yksityikohtia... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)