tiistai 30. lokakuuta 2012

PAHEIDEN SUNNUNTAI, HALLOWEEN-SUUNNITELMIA JA MAANANTAIN ASUA

Sunnuntai 
Pitkästä aikaa oli erilainen sunnuntai. Päätimme nähdä kavereitamme ja hieroa sotasuunnitelmaa Halloweenin varalle, jota vietetään Espanjassa lokakuun viimeinen päivä (siis jo huomenna, kääk!). Erilaisen tästä sunnuntaista teki sen, että kokoonnuimme erään espanjalaisen kaverimme työpaikalla, joka sattuu olemaan varsinainen peliluola.

Mistä kiven kolosta hän löytääkin noita erilaisia ja hulluja (hyvällä tavalla) töitä? Melkein aina, kun näemme, on hän eri paikassa. Peliluolan kuninkaana hän sitten meitäkin houkutteli kokeilemaan onneamme. Vannoipa samaan hengenvetoon, että ensikertalainen voittaa AINA. 

Päätin kokeilla ihan vain kokeilemisen ja hauskapidon vuoksi ja löin vetoa koirasarjassa. Kuuden koiran joukosta valitsin ihan summanmutikassa, tai oikeastaan hauskimman nimen perusteella koiran, nimeltä How about that. Uskalsin laittaa peräti hurjat 2€ sen puolesta ja sitten rupesin jännittämään. Kisa alkoi ja koirat mennä viipottivat kuin tuli perseen alla ja yksi oli selkeästi ylitse muiden. Se oli sitten sellainen homma, että How abou that vei voiton! Ja minä kuittasin mukavat 10€. 

Senpä jälkeen en viitsinyt pelata toviin ja parempi niin, olisi tullut aikamoinen tappioputki. Kunnes sitten skarppasin ja aloin osua oikeaan siihen malliin, jotta jopa kaverini intoutui myös pelaamaan. Ihme ja kumma, voitto putkahti! Minäkin sitten päätin pelata vielä sen toisen kerran, vaikka peliluolassa työskentelevä kaveri sanoi, että nyt ihan varmasti osuu tappio kohdalle. Löin vetoa We lass –koiran puolesta, joka ei todellakaan ollut mikään ennakkosuosikki. Koiran perskules näytti närhen munat ja kiisi voittoon –tosin nippa nappa… Mutta kuiteskin! Siitä ilosta kuittasin 6,50€ ja myhäilin Hannu Hanhen tuuriani.Vaikka olihan tuo vedonlyöntihommeli melkoinen pahe miulta... Hups..!

Halloween-suunnitelmia
Halloweenin päänmenoksi sovimme näin alustavasti, että pukeudumme karmaiseviin ja ällöttäviin naamiasvetimiin, teemme uskomattomat kasvomaalaukset ja lähdemme Zaragozan yöelämään. Kuulostaa aikas hyvältä suunnitelmalta! Suureksi harmistuksekseni minulla ei ole ollut tänä vuonna sekuntiakaan yhtään ylimääräistä aikaa mennä etsimään Halloween-asua. Täytyy siis olla se sama kuin viime vuonna, paitsi erilaisin kasvomaalauksin…

Ja se asu eiliseltä…
Johan on ilmoja pidellyt, kun lämpötilat romahtivat alta aikayksikön. Maanantaina päädyin laittamaan ihanan lämpimän paidan ja alle pistin punaisen t-paidan. Housut on perusmustat, ihan lempparit.
Olen niitä tyttöjä, jotka pukeutuu The North Faceen ja Vansseihin. The North Face on niin hyvä ja varma (sekä normaalisti tosi kallis) valinta ulkoilutakiksi, ettei ole tosikaan. 
Tässä miun takin mallissa on vain yksi huono puoli ja ostohetkellä se vähän mietitytti: takki on malliltaan liian lyhyt… Hyvä ettei napa vilku!  Vaikka alaosaa saa kiristettyä, on se riittämätön Zaragozan hirmutuuliin. Jos joku ei tiedä, niin Zaragoza on tunnettu ”tuulten kaupunkina”. Muuten loistava takki ja olihan se aikamoinen löytö, kun ostin sen reilusti alennettuun hintaan. 
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)