torstai 26. huhtikuuta 2012

ASUKUVA SORIASTA

Vaikka Soriassa oli vähän kylymä jopa miun makuun, parhaimmillaan +3ºC ja sielläkin oli paljon paljon lunta, niin siitä huolimatta pukeuduin näinikkäästi. Nyt tosin varmasti järkytytte siitä, että miten Espanjassa voikaan olla lunta? Totta se on! Täälläkin on mahdollista olla kylymä ja lunta. Vielä huhtikuussakin!

Mutta takaisin lumisista maisemista ja ajatuksista itse asukuvaa. Vaikka sää oli mitä oli, niin pukeuduinpas siitä huolimatta näin elegantisti: tunika ja legginssit. Tosin en sitten sen jälkeen laittanut edes nokkaani ulos, vaan menimme turvallisesti hotellin ravintolaan…

Lisäksi laitoin punaiset kengät, jotka mielestäni sopivat hyvin tunikan värimaailmaan. Tarkkasilmäinen huomaa, että tunikassakin on punaista. Itse asiassa oikein todella tarkkasilmäinen on voinut bongata tuon samaisen tunikan blogistani aijjemmasta postauksesta Antiikkia, antiikkia. Kiva nyt näyttää tuo tunika hieman paremmasta kuvakulmasta. Tuo minun tunika on kyllä ihan paras, todella ihastuttava löytö. Löytö isolla L:llä!
Vinkki: Laita ihonväriset sukat, jotka on superohuet kuten sukkahousut: suojaavat kenkiä ja jalat puolestaan kiittää. Kätevää. Ainakin Espanjassa, jossa lämpötila voi vielä keväällä vaihdella suurestikin yhden päivän aikana, on sukat hyvä olla jalassa.

Kerron vielä, miksi olen tuohon tunikaan niin tyytyväinen. Ensinnäkin siinä on v-pääntie, joka sopii hyvin monille kasvoille, mutta mielestäni aivan erityisesti pyöreäkasvoisille kuten minulle. Lisäksi tunikassa on nauhat, jotka voin solmia kivasti rusetille ja siten korostaa tiimalasivartaloa. Ette varmaan edes huomaa miun pallovatsaa, vai mitä? :D Juju siis toimii... Kaiken lisäksi tunika istuu hyvin, joten nämä seikat tekevät siitä juuri minulle täydellisen. 

Hieman tuon tummansinisen värin kanssa arastelin ostohetkellä. En kokenut silloin, enkä vieläkään sinistä niin omaksi väriksi kuin vaikkapa vihreää ja violettia. Mutta ei hätää, olen ehkä päässyt värikriisini yli. Ainakin yritän naputtaa itselleni, että kaikkia väriä pitäisi löytyä vaatekaapista ja jokaikinen väri käy kaikille, vain sävy täytyy olla oikea. Voilà!

                                                                    Tunika: Jennyfer
                                                                   Legginssit: K.woman                                                             
                                                                  Kengät: Suomesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)