lauantai 7. huhtikuuta 2012

PÄÄSIÄISKUULUMISIA

Ihan ensiksi haluaisin toivottaa kaikille oikein ihanaa Pääsiäistä! Uppouduin omiin juttuihin ja ei tullut päiviteltyä blogia. Tulossa on kuitenkin postaus pääsiäisenvietosta Espanjassa... Sää on viime päivinä ollut epävakaa, joten senkään puolesta ei ole päästy tositoimiin (vielä). Tänä viikonloppuna on kuitenkin tarkoitus suunnata juhlahumuun -en malttaisi odottaa!

Muuten Pääsiäisen vietto on sujunut oikein verkkaisen rauhallisesti. Olen harjoitellut kasvomaalauksia, kokannut tosi hyvää ruokaa, katsellut elokuvia... Miten tykkäänkin tehä kasvomaalauksia, ihan parasta! Vielä on tekniikka pikkuisen hakusessa ja jokainen kasvomaalaus opetuttaa, mutta tiedättekö mitä? Hyvin on menny ja nopeutta tullu huimasti lisää! Lapsethan ovat tunnettuja kärsivällisyydestään... ;)
Varsinaisesti Pääsiäiseen liittyviä juttuja en ole vielä tehnyt, mitä nyt muutaman suklaamunan söin... hups. =D

Hyvää Pääsiäistä!!!
 
2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista blogissani.
  Vastaan näin ensin kysymykseesi kookosmaidon käytöstä uuninuudeleiden ohjeessa.
  Kookosmaidon voi vallan hyvin korvata ruokakermoilla tai vaikka maidolla, soijamaito olisi varmaan hyvää kun on myös hieman makeaa.

  Sinulla on vallan ihana blogi tässä meneekin tovi sitä lukiessa.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle.
  Tv: Tupu

  VastaaPoista
 2. Hei Tupu! Oikein iso kiitos tiedosta ja kommentistasi. :) Pitää kokeilla pian herkullista reseptiäsi. Jos ei löydy kookosmaitoa (kuulostaa niin eksoottiselta :) ), niin sitten ruokakermalla. :)

  Hyvää Pääsiäistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)